Health Solutions Network

hs5years

Διαγωνισμός: Κερδίστε από ένα πακέτο φυσικών καλλυντικών Euthalia

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

Το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο «συνωμοτούν» για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας προσφέροντας τροφή, υγεία, νεότητα και λάμψη στο δέρμα μας.

Η εταιρεία EUTHALIA, Natural Cosmetic Values, χρησιμοποιώντας τα «κρυμμένα» συστατικά των θησαυρών της φύσης δημιούργησε 17 υπέροχα προϊόντα, που ενισχύουν την αντιγήρανση, θωρακίζουν τη νεότητα  και επαναφέρουν τη φρεσκάδα  μέσα από αγνές, φυσικές μεθόδους και με 100% natural συστατικά που έχουν επιλεχθεί με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε συνάρτηση πάντα με τις φυσικές τους ιδιότητες. 

Βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών, αγνό παρθένο ελαιόλαδο από βιολογικούς ελαιώνες της Κρήτης, άγριο τριαντάφυλλο και κίστος συνυπάρχουν αρμονικά στις οικολογικές συσκευασίες των φυσικών καλλυντικών που υιοθετούν την ολιστική προσέγγιση και παντρεύουν τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. 

Θρεπτικές και αναπλαστικές κρέμες, αντιγηραντικός ορός για πρόσωπο και μάτια με βερικοκέλαιο, argan oil και σπαθόχορτο με λευκαντικές ιδιότητες, απολεπιστικό και ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, δροσερή τονωτική λοσιόν, κηραλοιφή από μελισσοκέρι, ξηρό λάδι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αλλά και υπέροχα μυρωδάτα σαπούνια για το σωστό καθαρισμό του  προσώπου και του σώματος,  συνθέτουν την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της EUTHALIA που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη στην καθημερινότητα της ακόμα και στην περίοδο της εγκυμοσύνης (αντιμετώπιση ραγάδων), έτσι ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα της και να σβήνει από πάνω της τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης.

Το NewWoman.gr και τα Φυσικά καλλυντικά EUTHALIA σας προσφέρουν ένα σετ δύο προιόντων.
Κάντε like στη σελίδα του NewWoman.gr στο Facebook αλλά
και στη σελίδα των EUTHALIA

Στη συνέχεια κάντε share το Facebook Post (δημόσια για να μπορούμε να το δούμε).

Το δώρο είναι πακέτα των δύο ακόλουθων ξεχωριστών προιόντων. 

 4

Active Eye Serum, Eyelach Enhancer

Ο ορός ματιών καθαρίζει, αναζωογονεί και θρέφει τις βλεφαρίδες. Απαλύνει τις ρυτίδες, εξαφανίζει μαύρους κύκλους και οιδήματα Κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών. Ελαφριά σύνθεση που δεν ερεθίζει τα μάτια. Για όλους του τύπου δέρματος

Κατά το βραδινό καθαρισμό του προσώπου, κλείνοντας το ένα μάτι, ενσταλάξτε με τον ειδικό δοσομετρητή μια σταγόνα στο πέταλο του ματιού και με το δάκτυλό σας κάντε κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ με λίγο βαμβάκι Επαναλάβετε από το άλλο μάτι. Μην σκουπίζετε τα βλέφαρα, αφήνοντας το προϊόν να δράσει.

6

Gentle Hydrating Cleanser, For Face & Eyes, Cistus & Organic Olive Oil

Ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για χρήση ως γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών και προσώπου. Με ελαιόλαδο και κίστο, απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα ενυδατώνει, συσφίγγει και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς. Για καθημερινή χρήση και όλους τους τύπους δέρματος. 

Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις το απαλό αυτό γαλάκτωμα σε πρόσωπο και μάτια. Στη συνέχεια αφαιρέστε το με βαμβάκι. Απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Περάστε με ένα βαμβάκι την τονωτική λοσιόν και το δέρμα σας είναι έτοιμο να υποδεχθεί την τροφή που της χρειάζεται. 

Όροι Συμμετοχής

Το «NewWoman.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (NewWoman.gr), όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του NewWoman.gr, οι σύζυγοί τους, καθώς και οι συγγενείς τους α' και β' βαθμού.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/NewWoman.gr μέσω της επιλογής "like" και να κάνει share το post στο Facebook. Επίσης, πρέπει να γίνει αντίστοιχα μέλος και στη σελίδα του χορηγού του δώρου, Facebook/Euthalia. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα NewWoman.gr στο Facebook και στη σελίδα Euthalia και έχει κάνει share το συγκεκριμένο Post.

Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Τα ονόματα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 07/12/2017 έως 17/12/2017 στις 22.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 18/12/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα NewWoman.gr.

Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα serum και ένα προϊόν ντεμακιγιάζ. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2018 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions