Health Solutions Network

kalogirou

Διαγωνισμός: Δύο τυχεροί κερδίζουν από 4 αφρόλουτρα Palmolive Clay

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Μιλώντας για περιποίηση και απόλαυση άλλου επιπέδου την ιδιαίτερη και σχεδόν «ιερή» στιγμή του καθημερινού μας μπάνιου, ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τα δύο νέα αφρόλουτρα της σειράς Palmolive Clay.

Μπορεί ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από την  φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σου, να προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σου;

Ανακάλυψε την απάντηση γνωρίζοντας τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο, και ζήσε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος!

Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Palmolive Event 05

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά Palmolive Clay

  • Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.
  • Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Το NewWoman.gr σου δίνει ώρα την ευκαιρία σε συνεργασία με την εταιρεία Colgate-Palmolive να αποκτήσεις ένα πακέτο με τέσσερα αφρόλουτρα, 2 από κάθε είδος.

PalmoliveClay product 02

Πώς;

Κάντε like στη σελίδα του NewWoman.gr στο FB, κάντε tag έναν φίλο ή φίλη (κάτω από το post στο NewWoman.gr), share (public για να μπορούμε να το δούμε) το post και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 2 πακέτα αφρόλουτρων Palmolive Clay.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 12/04/2019 έως 17/04/2019 στις 22.00 μ.μ. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 18/04/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα newwoman.gr.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού Palmolive

Το «Newwoman.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (Newwoman), όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Newwoman.gr, οι σύζυγοί τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/ NewWoman.gr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει tag και share το post στο Facebook. Επίσης πρέπει να κάνει tag και κάποιον οικείο του. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα NewWoman.gr στο Facebook, έχει κάνει tag το άτομο της επιλογής του και share το συγκεκριμένο Post.

Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Τα ονόματα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 12/04/2019 έως 17/04/2019 στις 22.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 18/04/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα newwoman.gr.

Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα πακέτο αφρόλουτρων Palmolive Clay. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν τα δώρα τους.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2019 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions