Health Solutions Network

hs5years

Αυτή είναι η μέθοδος που κάνει ουσιαστικά θαύματα σε πρόσωπο και σώμα

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017
Φατσέα Θεοδώρα

Δρ. Φατσέα Θεοδώρα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
www.athensbeverlyhills.com

Το αποτέλεσμα ενός mini lifting, χωρίς όμως να μεσολαβεί νυστέρι, προσφέρει η χρήση των νημάτων PDO, καθώς θεωρούνται πλέον ως μία εξαιρετικά άμεση και πρωτοποριακή μέθοδος, χωρίς τομές και ράμματα, για την αντιμετώπιση της απώλειας όγκου και πτώσης του προσώπου και της χαλάρωσης του σώματος.

Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στο ιατρείο και απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η εφαρμογή των νημάτων ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω, σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει την σωστή υποδομή κολλαγόνου.

Τι είδους νήματα χρησιμοποιούνται; 

Τα νήματα είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό PDO. Ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE), ενώ χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις για συρραφή των τραυμάτων.

Με το νήματα PDO μπορούμε να επιτύχουμε:

• Άμεση αντιμετώπιση χαλάρωσης προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση.

• Αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου.

• Σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος.

• Βελτίωση της ελαστικότητας και της δομής του δέρματος.

• Δημιουργία γωνιών και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

• Γλυπτική σώματος (σύσφιγξη & ανόρθωση κοιλιακής χώρας / γράμμωση κοιλιακών 6-pack, βελτίωση περιγραμμάτων, ανόρθωση γλουτών-μηρών-στήθους, σύσφιξη σε χαλαρά μπράτσα κλπ).

Πώς εφαρμόζονται;

Η τοποθέτησή τους γίνεται με τη χρήση των ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη βαλμένα τα νήματα, αφού μια ώρα νωρίτερα έχει γίνει τοπικά χρήση αναισθητικής κρέμας. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα αποστειρωμένο, οδοντωτό ή μη, και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεσή της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει. Οι βελόνες αυτές έχουν μήκος από 25 χιλιοστά μέχρι 100 χιλιοστά (10 εκατοστά) και χρησιμοποιούνται ανάλογα με την περιοχή. Τα νήματα PDO τοποθετούνται υποδερμικά χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη τεχνική.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σε όλα τα πρόσωπα;

Είναι πολύ σημαντική η σωστή επιλογή των ασθενών για τη συγκεκριμένη θεραπεία – ένα πρόσωπο με μεγάλο βαθμό χαλάρωσης θα πρέπει να καταφύγει σε face lift για καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε ποια σημεία του σώματος εφαρμόζουμε τη μέθοδο με τα νήματα;

Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ προσώπου, ρινοπαρειακές κοιλότητες, άνω χείλος, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς και στους βραχίονες.

Υπάρχουν πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες;

Με την καινοτόμο τεχνολογία των νημάτων PDO οι ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως και ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστες. Κατά την εφαρμογή των νημάτων PDO πιθανόν να δημιουργηθούν μικρές μελανιές οι οποίες αντιμετωπίζονται με ψύξη αλλά και κρέμα arnica. Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται ένα ήπιο οίδημα το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.Η ενδιαφερόμενη μετά την εφαρμογή της νέας μεθόδου μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις δραστηριότητές της. Επί της ουσίας, η μέθοδος αυτή επιτυγχάνει ένα mini lifting, χωρίς τομές και ράμματα, με τη χρήση των απορροφήσιμων νημάτων κάτω από το δέρμα.

Δρ. Ντόλλυ Φατσέα, Δερματολόγος– Αφροδισιολόγος

44

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με το
Athens Beverly Hills πατώντας εδώ.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2018 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions