Health Solutions Network

620x90 kontogiannis

Έχετε ραγάδες ή πανάδες; Σβήστε τις με την καλύτερη μέθοδο!

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016
Μπλιάμπτη Βενετία

Μπλιάμπτη Βενετία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
www.bliamptivenetia.gr 

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πανάδων ή ραγάδων εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στο σώμα τους (π.χ εγκυμοσύνη, δίαιτα) αλλά και εξαιτίας περιβαντολλογικών συνθηκών στις οποίες είναι εκετεθειμένες. Η θεραπεία που βασίζεται στην εφαρμογή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, του Fractional Erbium Glass, είναι η λύση σε τέτοιου είδους δερματικά προβλήματα.

Πως ακριβώς δρα το Fractional Erbium Glass;

Πρόκειται για μία πρωτοπόρο τεχνολογία και μία εξαιρετικά εκλεπτυσμένη θεραπεία για τη συνολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος.Η μοναδικότητα του Fractional Erbium Glass έγκειται στο ότι εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ουσιαστικά ανέπαφη την επιφάνεια. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες laser, που αγγίζουν αντίστοιχες μικρές επιφάνειες του δέρματος και διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα του χορίου, χωρίς να «τραυματίζουν» το εξωτερικό στρώμα.

Εκεί, καταστρέφουν τα αλλοιωμένα κύτταρα κινητοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και την αναπλήρωση του κατεστραμμένου ιστού με νέο και απόλυτα υγιή.

To σημείο υπεροχής της θεραπείας

Το μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι η ακρίβεια και η ομοιομορφία της εφαρμογής, καθώς διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία με την οποία κάθε μικροδέσμη laser εκπέμπεται από πολλαπλές ξεχωριστές οπτικές ίνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελεγχόμενη δράση, αφού μετά τη θεραπεία δεν είναι εμφανείς οι –συνήθεις σε άλλες περιπτώσεις– «κουκκίδες» πάνω στο δέρμα. Η ακρίβεια προσδίδει και τη μέγιστη ασφάλεια, καθιστώντας τη θεραπεία την καταλληλότερη για απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως ο λαιμός, τα χέρια και το στήθος.

Ανάλογα με το πρόβλημα και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, μπορεί να απαιτηθούν 3-7 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 3-6 εβδομάδων, ενώ ήδη από την πρώτη συνεδρία φαίνονται τα ευεργετικά αποτελέσματα και η βελτίωση θα είναι όλο και πιο εμφανής στους επόμενους μήνες.

Τι να περιμένετε αφού εφαρμοστεί η θεραπεία

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας εμφανίζεται ερυθρότητα και ήπιο οίδημα, αλλά η άμεση εφαρμογή ειδικού cooler roller ελαχιστοποιεί τις πρώτες ενοχλήσεις, οι οποίες εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερα προσιτό κόστος της θεραπείας.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλο το Fractional Erbium Glass ;

Το Fractional Erbium Glass είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση ουλών από ακμή, μετεγχειρητικών ουλών, λεπτών ρυτίδων, αλλοιώσεων του τόνου και τη υφής του δέρματος, αναγκών ανάπλασης σε λαιμό, στήθος και χέρια, διεσταλμένων πόρων, πανάδων και ραγάδων. Όλες αυτές οι ανεπιθύμητες καταστάσεις επιδέχονται τη μέγιστη θεραπευτική αποκατάσταση, καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναδόμηση σε όλο το πάχος του δέρματος.

Η πλέον, όμως, αξιοσημείωτη δράση είναι στις πανάδες και στις ραγάδες. Άλλωστε το Fractional Erbium Glass είναι η μοναδική θεραπεία με σύστημα Laser που έχει την επίσημη έγκριση του FDA για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

Ευχαριστούμε την κα Μπλιάμπτη Βενετία, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://www.facebook.com/dermatologos.bliampti.venetia/ ή καλέστε στο 2105326276

Διαβάστε επίσης από την κα.Μπλιάμπτη

Μη Επεμβατική Γλυπτική - Ανάπλαση Προσώπου, η μέθοδος που θα κάνει μόνιμη την λάμψη στο δέρμα σας!

Τι είναι η Κρυολιπόλυση που σπάει ταμεία στην Αμερική;

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, γνωρίζετε όσα πρέπει;

Ξηρό δέρμα; Φροντίστε την επιδερμίδα σας!

Λιπογλυπτική για σώμα που υπερέχει στα σημεία!

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2021 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions