Health Solutions Network

620x90 kontogiannis

Νόμος της Έλξης: Σκεφτείτε θετικά για να σας έρθουν τα θετικά

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019
healthsolutions

Ο Νόμος της Έλξης (law of attraction) είναι μια θεωρία, ένα μανιφέστο, που έγκειται στη δύναμη να ελκύουμε αυτά που ποθούμε και αναζητάμε, αρκεί, βέβαια, να πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μας συμβεί και να υιοθετούμε μια συγκεκριμένη και θετική στάση ζωής.

Κι αυτό γίνεται με όλες τις αποφάσεις στην καθημερινότητά μας. Οι επιλογές μας είναι ένα εξαιρετικά προσωπικό ζήτημα και η ενέργεια που μεταφέρουμε διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίησή τους. Κάποιοι πιστεύουν ότι, ο Νόμος της Έλξης είναι ένα trending προϊόν της εποχής μας, άλλοι βρίσκουν τις ρίζες του σε σπουδαίες επιστημονικές θεωρίες του Αϊνστάιν και του Νεύτωνα. Εμείς, σας προτείνουμε 4 τρόπους να τον εφαρμόσετε κι εσείς και να ανακαλύψετε μόνοι σας τα οφέλη του. Αρκεί για να κατακτήσετε όσα θέλετε;

Θετικές Σκέψεις

Ένας κοινότυπος και πιο απλοϊκός τρόπος να ερμηνεύσετε τον Νόμο της Έλξης είναι να κάνετε μια αναδρομή σε φράσεις όπως: «ό,τι φοβάσαι θα το πάθεις» ή «έσπειρες ανέμους, θερίζεις θύελλες». Το mindset που υιοθετείτε δηλαδή, μπορεί να κατευθύνει κατά μια έννοια τις καταστάσεις γύρω σας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συνδέουμε την ενέργεια με την απραγία! Αν μένετε στάσιμοι και δεν προσπαθείτε για τα βέλτιστα, το σύμπαν δε θα δράσει υπέρ σας.

Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας

Σύμφωνα με έρευνες, κάνουμε καθημερινά χιλιάδες ασυνείδητες σκέψεις, από τις οποίες τουλάχιστον το 80% είναι αρνητικές. Αν αναλογιστείτε αυτά τα δεδομένα, δεν είναι παράξενο που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της.

Κάντε focus στα πράγματα που θέλετε να υλοποιήσετε, σε αυτά που πυροδοτούν το πάθος σας και σε αυτά που έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Για οτιδήποτε αμφιβάλλετε και σας αγχώνει -μη δημιουργικά-, αποβάλλετέ το από το πρόγραμμά σας.

energy

Λίστα Ευγνωμοσύνης

Καθημερινά, καταγράψτε τουλάχιστον πέντε θετικά γεγονότα που είχατε μέσα στη μέρα σας: ένα κομπλιμέντο, ένα γευστικό πρωινό, μια συνάντηση, μια παλιά φωτογραφία από καλοκαιρινές διακοπές που βρήκατε στην τσάντα σας, μια μυρωδιά που σας γύρισε πίσω στα παιδικά σας χρόνια.  Αμέσως η ψυχολογία σας θα αλλάξει, όλα θα τα βλέπετε με μια διαφορετική ματιά και η ενέργεια που απελευθερώνετε και λαμβάνετε θα είναι απίστευτη!

Θετικές Δηλώσεις

Συγγραφείς και life coaches, όπως η Louise Hay, υποστηρίζουν ότι έλκετε ό,τι δηλώνετε. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να κάνετε θετικές δηλώσεις και μάλιστα να τις εκφράζετε φωναχτά στον εαυτό σας. Αυτό μπορείτε να το εφαρμόσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: α) να χρησιμοποιείτε ενεστώτα χρόνο, β) το λεξιλόγιο σας να έχει θετικές λέξεις και να μην κάνετε χρήση εκείνων που δείχνουν ενδοιασμό, γ) να είστε σύντομοι και σαφείς, ώστε να έχετε ξεκάθαρο στόχο, δ) να επαναλαμβάνετε τα μάντρα σας συχνά μέσα στη μέρα, ώστε να γίνουν μέρος της ρουτίνας σας.

Το σύμπαν ούτε χαρίζει, ούτε ανταμείβει, ούτε τιμωρεί. Τα πάντα γύρω μας είναι θέμα οπτικής.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2022 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions