Health Solutions Network

Βe -Live: Ενημερωτική δράση για την υπογονιμότητα στην Πάτμο

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022
healthsolutions

Tο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το μη κερδοσκοπικό Σωματείο για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότηταςBe-Live πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης στη Σκάλα της Πάτμου, στη Συνεδριακή Αίθουσα Πολιτιστικού Πολυκέντρου«Πάτμιον».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χορηγό τη ΒΙΑΝΕΞ, στο πλαίσιο της υιοθεσίας του νησιού της Πάτμου για το έτος 2022, με σκοπό την έμπρακτη στήριξη του έργου της Be-Live για δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας παράλληλα απομακρυσμένα νησιά και ακριτικές περιοχές.

Οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές της BE-LIVE κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης ενημέρωσαν το κοινό για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και για τις προϋποθέσεις σχετικά με τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής σε υπογόνιμα ζευγάρια με την υποστήριξη του Σωματείου. Οι δύο γιατροί συνοδεύονταν από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις και την πορεία της Be-Live.

 R0A4465

Τη ΒΙΑΝΕΞ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευάς, Marketing Managerκαι Σταύρος Νικολακόπουλος, Project Manager του Ομίλου. Οι δύο εκπρόσωποι, αναφέρθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης της αντιμετώπισης του δημογραφικού στη χώρα μας αλλά και στη σημαντικότητα του κοινωνικού έργου της Be-Live, το οποίο ενισχύει ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της Πάτμου κ. Νίκος Κουτούζος και ο Πρόεδρος διοικούσας επιτροπής  του Κέντρου Υγείας Πάτμου κ. Νικήτας Τσαμπαλάκηςκαλωσόρισανστο νησί τις δύο ομάδες επαινώντας το έργο της Be-Liveκαι τονίζοντας την ανάγκη για ευαισθητοποίηση του κοινού και ίσες ευκαιρίες σε ενημέρωση.

 R0A4458

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions