Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσίνου στην εφημερίδα «Καθημερινή»: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».
Η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά.
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσα από κοινούς φίλους και τον πρώτο καιρό ήταν αχώριστοι.
Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού από τις διακοπές τους στην Πάτμο.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η μετακόμιση σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.