Health Solutions Network

Το Genesis Genoma Lab στη μεγάλη γιορτή της γονιμότητας

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019
healthsolutions

Κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο 1ο Fertility Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης και της γονιμότητας η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις  8 Ιουνίου έως 9 Ιουνίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το 1st FERTILITY FESTIVAL είναι ένα εξειδικευμένο γεγονός που επικεντρώνεται στην «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση υπέρ της Γονιμότητας».

Το Φεστιβάλ Γονιμότητας θα είναι ένα ετήσιο γεγονός, με δωρεάν είσοδο στο κοινό. Το σημαντικότερο όραμα του φεστιβάλ είναι να πείσει όλους τους συμμετέχοντες να Ενημερωθούν, να Δράσουν για να Επιτύχουν.

Tο εργαστήριο Genesis Genoma Lab, θα βρίσκεται εκεί και σας περιμένει να στείλουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη Γονιμότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κατά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, στις 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή γονιμότητας, με παρέλαση και θα αποτελούσε μεγάλη τιμή η συμμετοχή σας. Ελάτε μόνοι, με τους συντρόφους σας, με τα παιδιά σας και στείλτε μαζί μας ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη Γονιμότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σας περιμένουμε όλους στο 1ο Φεστιβάλ Γονιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.fertility-festival.com

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions