Health Solutions Network

Πώς να επιλέξεις το πιο κατάλληλο μαγιό για σένα;

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018
healthsolutions

Ένα όμορφο μαγιό δεν σημαίνει αυτόματα πως θα κολακεύει το δικό σου σώμα. Οι αναλογίες, το ύψος και ο σωματότυπος είναι οι παράγοντες που μπορούν να κάνουν μια επιλογή εντελώς σωστή ή λάθος.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις με την επιλογή του μαγιό;

Δεν επιλέγετε το μαγιό με βάση τη δραστηριότητα: Δεν γίνεται να φοράει κανείς το ίδιο μαγιό για surf και το ίδιο για χαλαρό πλατσούρισμα στην ήρεμη θάλασσα. Μπορεί μερικές φορές η επιλογή σου να σε εκθέσει ή να σε περιορίσει.

Τα τοπ σας δεν προσφέρουν σωστή υποστήριξη: Το θέμα δεν είναι πιο από πάνω κομμάτι μας αρέσει αλλά να εφαρμόζει σωστά και να στηρίζει το στήθος μας. Ένα πλούσιο και βαρύ στήθος δεν μπορεί χωρίς την κατάλληλη ενίσχυση. Τα στράπλες που κοιτάς και θέλεις, δεν μπορούν να σταθούν, δέξου το.

Νομίζετε πως τα ολόσωμα δεν είναι στιλάτα: Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν και είναι ακόμα πιο κομψά και από τα μπικίνι. Θηλυκά, ρετρό ακόμα και αισθησιακά, μονόχρωμα και διαχρονικά ή με prints, σίγουρα θα βρείτε κάποιο να σας ταιριάζει.

Αγοράζετε το κάτω μέρος πολύ μεγάλο: Συχνά προσπαθώντας να κρύψουμε τα παχάκια επιλέγουμε bottoms σε μεγαλύτερο μέγεθος ή πολύ φαρδιά. Όταν όμως το από κάτω μέρος βραχεί, αντί να κρύψει ή να κολακεύσει κάνει το αντίθετο.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions