Health Solutions Network

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο; Η DYI συνταγή που την εξαφανίζει

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016
healthsolutions

Οι περιοχές στις οποίες έχουν τριχοφυΐα οι γυναίκες είναι ορμονοεξαρτώμενες και δύσκολες στην αντιμετώπισή τους. Το πιο συνηθισμένο μέρος από το οποίο όλες προσπαθούν να ξεφορτωθούν τις τρίχες είναι το πιγούνι και το άνω χείλος. 

Η πιο συχνή λύση αρχικά είναι η αποτρίχωση με κερί ή κλωστή. Υπάρχει όμως μια εντελώς φυσική και αποτελεσματική λύση που οι γυναίκες στην Ανατολή χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες. Πριν καταφύγετε λοιπόν σε κοστοβόρες λύσεις με laserκαι βελόνες, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή που έρχεται από τα βάθη των αιώνων και απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

Συστατικά

2 κουταλιές της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας πάστα από αλεύρι βρώμης (Φτιάχνεται με βρώμη και λίγο νερό, μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν λάσπη. Το αφήνουμε ένα βράδυ και χρησιμοποιούμε την επόμενη)

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Πώς γίνεται;

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τρίβουμε το σημείο όπου θέλουμε να απαλλαγούμε από τις τρίχες. Αφήνουμε το μείγμα για 15 λεπτά. Μετά πλένουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε την κρέμα προσώπου. Επαναλαμβάνουμε για 2-3 φορές την εβδομάδα και μετά από ένα μήνα οι τρίχες θα έχουν φύγει. 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions