Health Solutions Network

Το καλύτερο μακιγιάζ για όσες έχουν καστανά μάτια

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
healthsolutions

Εάν έχετε καστανά μάτια και όχι πράσινα ή μπλε, ίσως έχετε και τον καλύτερο καμβά για σαγηνευτικό βλέμμα. Με τα κατάλληλα βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απαλό smokeyeyeπου δεν θα είναι βαρύ για την Άνοιξη και θα ανοίξει το βλέμμα σας, προσθέτοντας γοητεία και νεανικότητα.

1. Ξεκινήστε βάζοντας για βάση στο βλέφαρό σας μία κρεμώδη σκιά σε μπεζ απόχρωση. Απλώστε την με το δάχτυλό σας και βάλε προσεκτικά λίγη και στο κάτω βλέφαρό σας.

2. Συνεχίστε με μία κρεμ σκιά την οποία θα απλώσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού σας και στο μισό σας βλέφαρο με ένα επίπεδο πινελάκι. Χρησιμοποιήστε όση σκιά έχει απομείνει στο πινελάκι για να βάλετε λίγο κάτω από τα φρύδια σας.

3. Με το ίδιο πινέλο απλώστε μία καφέ απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και στο εξωτερικό μισό βλέφαρο. Κάντε το ίδιο και στο μισό κάτω βλέφαρό σας.

4. Με ένα καθαρό πινέλο πέρνα τα τελειώματα για να κάνεις πιο απαλό το μακιγιάζ σου και λιγότερο άγριο.

5. Τέλος πάρε μία πιο σκούρα καφέ σκιά και με το πινέλο σου άπλωσέ την στο κόκκαλο που βρίσκεται πάνω από το βλέφαρό σου.

6. Τραβήξτε με το eyeliner μία πολύ λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρό σας και με το πινέλο που βάλατε την καφέ σκιά, περάστε πάνω από το eyeliner για να είναι πιο απαλό το αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με μάσκαρα!

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions