Health Solutions Network

Κλέψε χρόνια με αυτό το απλό πρωινό trick

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018
healthsolutions

Εάν η φρεσκάδα είναι αυτό που νιώθεις πως έχει αρχίσει να λείπει από το δέρμα σου, ήρθε η ώρα να την επαναφέρεις στα γρήγορα.

Ναι, δεν μιλάμε για μια βαθιά λύση αναδόμησης αλλά για ένα τρικ ανανέωσης χωρίς πολύ κόπο αλλά με effect αναζωογόνησης.

Πέρασε ένα παγάκι στο πρόσωπό σου κάθε πρωί, αφού πρώτα έχεις ακολουθήσει τη ρουτίνα της πρωινής σου καθαριότητας.

Μειώνει την ερυθρότητα

Αν υποφέρετε ακμή ή ερυθρότητα, ο πάγος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτών των συμπτωμάτων. Αντιμετωπίζει την φλεγμονή και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην ροδόχρου ακμή ή τις αλλεργίες. Η δροσιά θα μειώνει τη θερμότητα και καταπραΰνει.

Βελτιώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Πολλές από εμάς υποφέρουν από σακούλες ή πρήξιμο κάτω από τα μάτια, το κόλπο με το παγάκι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία τους. Το κρύο θα ενισχύσει αμέσως την κυκλοφορία, ανακουφίζοντας κάθε ένταση που προκαλεί μαύρους κύκλους. Όσον αφορά την πρήξιμο, μπορείτε να πιέσετε απαλά κύβους πάγου στην περιοχή για μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα

Το Icing έχει μπορεί να επαναφέρει την νεότητα και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Το παλιό τέχνασμα βοηθάει να συσφίξετε τους πόρους σας και αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κρατήσει την υγρασία και έτσι τοπ δέρμα δεν φαίνεται πια ξηρό αλλά, φρέσκο και λαμπερό. Σμιλεύει το περίγραμμα μέρα με την ημέρα και ανορθώνει.

Ξεχάστε λοιπόν τις αμέτρητες συσκευασίες με πανάκριβες αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές. Κρατήστε μια καλή κρέμα ή serum και εντάξτε αυτό το απλό και γρήγορο κόλπο στην beauty routine σας.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions