Health Solutions Network

kalogirou

Λιπογλυπτική για σώμα που υπερέχει στα σημεία!

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016
Μπλιάμπτη Βενετία

Μπλιάμπτη Βενετία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
www.bliamptivenetia.gr 

Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι μέρος της ζωής σας αλλά σε κάποια σημεία το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα επιμένει. Για να αποκτήσετε οριστικά την σιλουέτα που επιθυμείτε, με εμφανή διαφορά ακόμα και στα επίμαχα σημεία, δεν θα πρέπει να αναζητήσετε κάποια άλλη θεραπεία εκτός από την λιπογλυπτική.Σας παρουσιάζουμε την μέθοδο που πραγματικά θα μεταμορφώσει το σώμα σας!

Με την τρισδιάστατη λιπογλυπτική, το ολοκληρωμένο σύστημα αποκατάστασης των επιμέρους προβλημάτων σε κάθε σημείο του σώματος, μέσω εξατομικευμένου συνδυασμού σύγχρονων τεχνολογιών, επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού πάχους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, σύσφιγξη και σμίλευση του ανάγλυφου του σώματος.

Cool Shaping

Η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει το τοπικά συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά, στους γλουτούς και τους μηρούς.Μέσω της ψυκτικής δράσης της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα ψύχονται επιλεκτικά, με αποτέλεσμα τη σταδιακή συρρίκνωσή τους και την απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό μέσω του μεταβολισμού.

Εξασφαλίζει οριστική απώλεια του τοπικού πάχους στα σημεία που αντιστέκονται στη διατροφή και την άσκηση. Tα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη συνεδρία, ενώ μπορεί να επαναληφθεί σε ενάμιση με δύο μήνες.

Carboxytherapy

Αφορά την επιλεκτική οξυγόνωση των ιστών αποκομίζοντας τα οφέλη της.Η θεραπεία πρωτοεμφανίστηκε στο SPA Royat της Γαλλίας και μελετήθηκε εκτενώς από Γάλλους ιατρούς και Ιταλούς επιστήμονες που τεκμηρίωσαν την αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιγξη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό μικρά ποσάCO2, ένα αέριο που παράγεται φυσικά και από τα κύτταρα του οργανισμού, το οποίο μεταφέρεται και αποβάλλεται μέσω της αιματικής ροής.Η διάχυσή του αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων, την αύξηση και δραστηριοποίηση της μικροκυκλοφορίας, την καταστροφή των λιπωδών κυττάρων και τη νεοκολλαγένεση. Έτσι, επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση της οιδηματώδους κυτταρίτιδας και αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος.

Multi RF Lipolysis

Το τριπλό αυτό σύστημα ενσωματώνει την RF τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων με τη δράση του παλμικού φωτός led καθώς και την ultrasonic cavitation.Στην ultrasonic cavitation τα λιπώδη κύτταρα που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος οδηγούνται σε κυτταρικό θάνατο, καθώς οι υπέρηχοι δημιουργούν το φαινόμενο της σπηλαίωσης.

Η δράση των RF ραδιοσυχνοτήτων, εκπέμποντας ελεγχόμενα κύματα θερμικής ενέργειας, κινητοποιεί τους ινοβλάστες, προκειμένου να παραγάγουν νέο υγιή συνδετικό ιστό. Η παράλληλη δράση του παλμικού φωτός προσφέρει αναζωογόνηση και αντιβακτηριδιακή προστασία.

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται ανά 7-10 ημέρες, ενώ, κατά περίπτωση, μπορούν να πραγματοποιηθούν 6-8 συνεδρίες.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στην ελάττωση της κυτταρίτιδας, τη σύσφιγξη του δέρματος και στον επανασχεδιασμό της σιλουέτας.

Ευχαριστούμε την κα Μπλιάμπτη Βενετία, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://www.facebook.com/dermatologos.bliampti.venetia/ ή καλέστε στο 2105326276

Διαβάστε επίσης από την κα.Μπλιάμπτη

Μη Επεμβατική Γλυπτική - Ανάπλαση Προσώπου, η μέθοδος που θα κάνει μόνιμη την λάμψη στο δέρμα σας!

Τι είναι η Κρυολιπόλυση που σπάει ταμεία στην Αμερική;

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, γνωρίζετε όσα πρέπει;

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2020 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions