Health Solutions Network

Οι κανόνες ενός χαλαρωτικού και feel good σπιτιού

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017
healthsolutions

Οι μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις στον χώρο μας, αλλάζουν τη διάθεση, ξεκουράζουν και μας δίνουν την τόσο πολύτιμη αίσθηση της αναζωογόνησης. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να ξοδέψουμε μια περιουσία, αρκεί να κινηθούμε σε minimal τόνους και να λάβουμε υπ’ όψιν μας τις ακόλουθες συμβουλές. 

Feel free to DIY: Βάλτε άφοβα την φαντασία σας να δουλέψει και δοκιμάστε να φτιάξετε απλά πράγματα μέσα στο σπίτι σας που θα εξοικονομήσουν χώρο και θα σας χαρίσουν μια easy και cozy ενέργεια. Ιδέα: Φτιάξτε μια καπελιέρα με σκοινί και ξύλινα μανταλάκια!

DIY-Hanging-Copper-hat-Rack

DIY-Pegboard-Wall-Organizer

Γίνετε ευφάνταστοι με τους χώρους αποθήκευσης: Είναι πολλά και δεν βολεύονται με τίποτα; Παπούτσια, εποχιακά είδη, παιχνίδια των παιδιών κτλ; Ίσως μια καλή ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε με φαντασία όλους τους πιθανούς χώρους αποθήκευσης.

ikea-veddinge-kitchen-cabinet-door

Επενδύστε σε πολυχρηστικά έπιπλα ή μικροαντικείμενα: Ψάχνοντας λίγο παραπάνω μπορείτε να βρείτε έπιπλα που εξυπηρετούν παραπάνω από έναν σκοπούς.

hop

Leni-Leaning-Mirror

Go white: Το άσπρο είναι το χρώμα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά για πολλούς τοίχους και επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας, αν θέλετε να αποπνέει φρεσκάδα και φως. Έχει την ιδιότητα να δείχνει το εκάστοτε δωμάτιο μεγαλύτερο και να προσθέτει ύψος σε χώρους που το χρειάζονται.

ikea-malm-dresser-hack

Green somewhere: Βρείτε ευκαιρίες να πρασινίσετε τον χώρο σας. Το πράσινο σε λευκό καμβά, δίνει την αίσθηση της καθαριότητας, της σκανδιναβικής easy-going αισθητικής και ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη. 

decorate-with-greenery

diy-triangle-clay-necklace-hooks

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions