Health Solutions Network

Jennifer Aniston: Για ποια στιγμή δήλωσε πως ντράπηκε πολύ;

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016
healthsolutions

Λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους μας κάποια στιγμή. Στην καλύτερη εκδοχή, κάποιος μας σταμάτησε πριν βγούμε έξω, στη χειρότερη βγήκαμε κι εμείς με το καρτελάκι έξω, όπως άλλωστε κι η Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της ταινίας  στην όποια πρωταγωνιστεί με τίτλο «Office Christmas Party».

Η Aniston επέλεξε total black look με μια ολόσωμη φόρμα Brandon Maxwell και έριξε από πάνω ένα μακρύ σακάκι - παλτό στο οποίο είχε ξεμείνει το ταμπελάκι. Ο φακός την απαθανάτισε τη στιγμή ακριβώς που μια κίνηση του αριστερού της χεριού πρόδιδε την αμέλειά της.

kdjdah2

Η 47χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο show του Jimmy Kimmel αποκάλυψε μάλιστα πως έχει φορέσει όχι μία, αλλά τέσσερεις φορές το συγκεκριμένο ρούχο χωρίς δυστυχώς να έχει προσέξει πως δεν έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι . Ο παρουσιαστής μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση, τη ρώτησε μήπως το σακάκι είναι κλεμμένο και δεν ντρέπεται να το αποκαλύψει. Η Aniston είπε πως είναι δώρο από μια διαφήμιση που συμμετείχε και πως τώρα πια θα είναι πιο προσεκτική. 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions