Η Cindy Crawford στα 51 της ποζάρει προς τιμήν των 20 χρόνων από την δολοφονία του Gianni Versace και είναι εκθαμβωτική, γίνεται εξώφυλλο στο τεύχος του Μαρτίου για το In Style και φορώντας μια εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα, μας δίνει ένα μάθημα παντοτινού συμβόλου.
Ποζάροντας με αέρα ντίβας μπροστά σε νεότερους και γυμνασμένους άντρες, το 51χρονο μοντέλο φαίνεται πως δεν έχει χάσει τον ταλέντο της να μεταμορφώνεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό σε μοιραία γυναίκα.
Μάλιστα η Ντονατέλα μίλησε για την Cindy Crawford, όταν εκείνη έκανε διεθνή καριέρα δίπλα στον αδελφό της Gianni Versace που δολοφονήθηκε το 1997.
«Θυμάμαι πως πάντα ζητούσε να φορέσει το πιο σέξι φόρεμα απ΄όλα. Επίσης πάντα ήθελε οι φούστες της να είναι πιο κοντές από το συνηθισμένο και το σκίσιμο σε αυτές πιο μεγάλο» δήλωσε η Ντονατέλα για την Cindy Crawford.
Από την πλευρά της, η Cindy Crawford ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την πασαρέλα που έκανε προς τιμήν του οίκου στο Μιλάνο, το 1991.
«Ήταν μία ιστορική στιγμή στην καριέρα μου. Τότε εγώ, η Naomi Campbell, η Linda Evangelista και η Christy Turlington είχαμε περπατήσει αγκαλιά την ώρα που έπαιζε το τραγούδι «Freedom» του George Michael. Ήταν μοναδικά».