Health Solutions Network

«Έφυγε» ένας διακριμένος γιατρός

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016
healthsolutions

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο διακεκριμένος γυναικολόγος- μαιευτήρας Ιωάννης Πήχος βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τις ασθενείς του.  

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωναν οι οικείοι του η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  6 - 1 - 2016  και ώρα 3.00μ.μ.στον  Ιερό  Ναό  Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων  Τρικάλων.

Την Τρίτη 5-1-2016 και ώρα 1.30μ.μ. θα τελεστεί  ΤΡΙΣΑΓΙΟ στη μνήμη του  στο κοιμητήριο Ζωγράφου Αθηνών (η σορός θα μεταφερθεί εκεί στις 12.30μ.μ.)Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων  Τρικάλων , την Τετάρτη  6 - 1 - 2016  και ώρα 2.30μ.μ..

Αντί Στεφάνων, η οικογένεια του επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στο ίδρυμα « Tο χαμόγελο του Παιδιού» σε λογαριασμό της ALPHA BANK No 144-00-2001-000011

Ο Ιωάννης Πήχος ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετής εξειδίκευση στη Γυναικολογία και Μαιευτική στην Αγγλία.Αναγορεύθηκε διαπιστευμένο Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων – Γυναικολόγων του Λονδίνου το 1992 και είχε εξειδικευτεί σε σύγχρονες θεραπείες στη γονιμότητα ζεύγους και εξελιγμένες τεχνικές μικροχειρουργικής και ενδοσκοπικής γυναικολογικής χειρουργικής στην Αγγλία.

Ήταν μόνιμος διαπιστευμένος Ακόλουθος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων – Γυναικολόγων του Λονδίνου από το 2005.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions