Health Solutions Network

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 230

Μοναδικές Προσφορές από το Πολυιατρείο Μedica

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016
healthsolutions

Η 14η Φεβρουαρίου, η ημέρα των Ερωτευμένων, πλησιάζει και θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον αγαπημένο σας; Τι καλύτερο από το να φροντίσετε τον εαυτό σας, ακτινοβολώντας λάμψη και ανανέωση; Άλλωστε η ημέρα αυτή είναι ξεχωριστή και θέλετε να την γιορτάσετε με όλες τις αισθήσεις σας!

Το Πολυιατρείο Μedica σας χαρίζει βελούδινο δέρμα και λαμπερό πρόσωπο με ένα μοναδικό πακέτο προσφορών που δεν πρέπει να χάσετε.

  • Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, Μπικίνι 40 ευρώ, Μπικίνι & Μασχάλες 50 ευρώ.
  • Καθαρισμός Προσώπου 40 ευρώ!

Διαβάστε αναλυτικά για τις προσφορές μας!

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη της Candela

To GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στη laser αποτρίχωση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω του φαινόμενου της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Είναι απόλυτα ασφαλές και ανώδυνο για όλα τα σημεία του σώματος ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται μέσω μηχανισμού δυναμικής ψύξης, όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα ψύχοντας τα ανώτερα στρώματά της. Έτσι επιτυγχάνεται προστασία και παράλληλα τοπική αναισθησία.

Ο απαιτούμενος χρόνος για την θεραπεία ποικίλει από 10 λεπτά ως μία ώρα-ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας αμέσως μετά.Το αποτέλεσμα είναι μεταξένιο δέρμα και που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα αναδείξει την εμφάνισή σας!

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ένα όμορφο και καθαρό πρόσωπο πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις! Όπως όλα τα μέρη του σώματος έτσι και το πρόσωπο θέλει το σωστό καθαρισμό προκειμένου να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό. Βαθύς καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία της αισθητικής που σκοπό έχει την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα. Αυτό γίνεται με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι σημαντικός και απαραίτητος γιατί απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη, τον ιδρώτα, το σμήγμα, τη λιπαρότητα και παράλληλα ενισχύει τη φυσική απολέπιση του δέρματος που είναι απαραίτητη για την ανανέωσή του.

Καλέστε μας στο 210 8004740 για το ραντεβού σας !

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions