Health Solutions Network

Με υπογραφή Έλληνα γιατρού η πρώτη μεταμόσχευση μήτρας στις ΗΠΑ

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016
healthsolutions

Ένα σπουδαίο ιατρικό επίτευγμα πραγματοποιήθηκε στην κλινική Cleveland Clinic στις ΗΠΑ. με υπογραφή του Καθηγητή κ.Ανδρέα Τζάκη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την κλινική, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση μήτρας στις ΗΠΑ, με επικεφαλή τον Έλληνα γιατρό που διαπρέπει χρόνια στην Αμερική.

Το εντυπωσιακό βιογραφικό του κ.Τζάκη, περιλαμβάνει ήδη 4.000 έως 5.000 μεταμοσχεύσεις νεφρών, συκωτιού και άλλων ζωτικών οργάνων. Για την προετοιμασία και την επιτυχή έκβαση της μεταμόσχευσης ο κ.Τζάκης ταξίδεψε ως την Σουηδία και συνεργάστηκε με τους γιατρούς στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, καθώς είναι οι μόνοι παγκοσμίως που έχουν πραγματοποιήσει επιτυχή μεταμόσχευση μήτρας μέχρι στιγμής.

Η συνέχεια στο health4you

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2025 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions