Health Solutions Network

620x90 kontogiannis

Υπάρχουν 5+1 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες…& ίσως έχουν δίκιο

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017
healthsolutions

Στο ανδρικό βασίλειο, δεν είναι πάντα εύκολο να εισχωρήσει το γυναικείο μυαλό και να αποκωδικοποιήσει όλα όσα είναι ελκυστικά και αγαπημένα για το ανδρικό φύλο. Αναζητώντας ποιοι είναι οι τύποι γυναικών που είναι θελκτικοί στο αντίθετο φύλο, ξεκινάμε αντίθετα, ποιοι δλδ. είναι οι τύποι γυναικών που δεν υποφέρονται εύκολα. Οι άγραφοι νόμοι υπαγορεύουν λοιπόν τα ακόλουθα: 

Η υπερβολικά φλύαρη: Ο συγκεκριμένος τύπος ορίζεται ως η γυναίκα-πονοκέφαλος, γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά οι άντρες πατάνε το mute και δεν ακούνε τίποτα. Προφανώς αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μια σχέση που μια από τις βάσεις της πρέπει να είναι η σωστή επικοινωνία. Η πολύ κουβέντα και η επικοινωνία σε προφορικό επίπεδο δεν είναι το καλύτερό τους. Προτιμούν λίγα λόγια που οδηγούν σε πράξεις χωρίς μεγάλες δόσεις ζαλάδας.

Η προκλητική: Το υπερβολικά sexy ντύσιμο και το αντίστοιχο ύφος στους άντρες μεταφράζεται σαν πρόκληση, δλδ. απειλή. Το να φλερτάρετε με άλλους άντρες προφανώς είναι απαγορευμένο ή το να αναφέρετε πρώην συντρόφους ή παλιές, όμορφες ιστορίες. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να είναι μια γυναίκα γοητευτική στα μάτια των άλλων, γεγονός που απολαμβάνει ο σύντροφός της και στο να είναι προκλητική, γεγονός που προσβάλει τον άντρα στο ζευγάρι.

Η αδιάκριτη: Μια γυναίκα που δεν έχει την αίσθηση του ιδιωτικού και κατά συνέπεια σχολιάζει ή κουτσομπολεύει, σίγουρα δεν είναι η πιο ποθητή κατηγορία. Το να ασχολείται κάποιος με τις ζωές των άλλων, σημαίνει πως δεν βρίσκει ικανοποίηση στη δική του ζωή. Αυτό το χαρακτηριστικό συνεπάγεται και συμπεριφορές όπως παραβίαση της ιδιωτικότητας του συντρόφου, όπως ψάξιμο του κινητού ή ανάγνωση των email. Ποιος θέλει τέτοιους μπελάδες;

Η αυταρχική: Οι δυναμικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να διστάζουν, πόσο μάλλον οι αυταρχικές. Τους προκαλούν ανασφάλεια και τους βάζουν στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους. Νιώθουν πως αμφισβητείται ο ανδρισμός τους και πως για κάθε κίνησή τους θα πρέπει να λογοδοτούν στο αφεντικό του σπιτιού που φοράει γόβες.

Η ζηλιάρα: Το να δίνει το παρών με χαριτωμένο τρόπο μια γυναίκα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της στον σύντροφό της, μόνο μεμπτό δεν είναι. Αυτό να κινείται σε δρόμους παθογένειας, προφανώς είναι πρόβλημα. Η ζήλια φέρνει γκρίνια και έλεγχο, δύο πράγματα που επίσης τους είναι αφόρητα. Η ερωτική διάθεση καταστρέφεται και η όποια κατανόηση εξαντλείται.

Η γκρινιάρα: Εάν κάτι στα σίγουρα δεν αντέχει ο ανδρικός πληθυσμός και υποχωρεί αμαχητί, είναι η μουρμούρα. Η γκρίνια είναι μάστιγα για τον ανδρικό κόσμο και τους θλίβει βαθιά, ροκανίζοντας την ενέργειά τους.

Υ.γ. Το υπερβολικά έντονο άρωμα και make up λειτουργεί ανασταλτικά στα αγόρια! Γι' αυτό... προσοχή! 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2022 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions