Health Solutions Network

5 κινήσεις ματ για να χάσετε 5 κιλά άμεσα

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019
healthsolutions

Όταν ξεκινάμε μια δίαιτα, τα πρώτα κιλά φεύγουν εύκολα. Αυτό που πάντα μας δυσκολεύει και μας κάνει να έχουμε την ψευδαίσθηση πως η προσπάθεια ολοκληρώθηκε είναι τα 4-5 τελευταία και βασανιστικά κιλά.

Τι κάνουμε για να φύγουν λοιπόν, από πάνω μας τα 5 αυτά κιλά σε εάν αξιοσέβαστο χρόνο; Αλλάζουμε μερικές από τις πάγιες συνήθειές μας.

Γυμναστική: Ουσιαστικό και άκρως καταλυτικό κεφάλαιο για τις καύσεις αλά και τη σμίλευση του κορμιού μας. Ανεβάστε ένταση και ελαφρώς τη διάρκεια και θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Φυτικές ίνες: Βάλτε στο πιάτο σας περισσότερες ακατέργαστες φυτικές ίνες και δώστε βάρος στα ολικής αλέσεως. Συνδυάστε φρούτο και λίγους ξηρούς καρπούς, γιατί ίσως έχετε παρατηρήσει πως αν φάτε σκέτο μήλο π.χ. θα αρχίσετε άμεσα να πεινάτε περισσότερο.

Αυξήστε το νερό σας: Ενυδατωθείτε πληρέστερα, πιείτε ροφήματα βοτάνων και πράσινο τσάι, βοηθήστε τον οργανισμό σας να κρατήσει ό,τι χρειάζεται και να αποβάλει καθετί περιττό.

Σε αυτό το πνεύμα, φροντίστε για την υγεία του εντέρου σας παίρνοντας ένα προβιοτικό συμπλήρωμα.

Φροντίστε το τελευταίο σας γεύμα με το πρώτο να απέχουν 10με 12 ώρες. Αυτό θα σας χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions