Health Solutions Network

Μειώστε την υγρασία στο χώρο σας με ένα απλό, σπιτικό κόλπο

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018
healthsolutions

Η υγρασία βρίσκεται παντού στο σπίτι, ειδικά σε σημεία που δεν φθάνει τo φως του ήλιου και ο καθαρός αέρας. Υπάρχει λύση για να απομακρύνετε την υγρασία από σημεία όπως το μπάνιο, το εσωτερικό της ντουλάπας και των ντουλαπιών της κουζίνας σας, με τη βοήθεια του ρυζιού που έχετε στην κουζίνα σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μπολάκι και να το γεμίσετε με ρύζι. Βάλτε το μπολάκι με το ρύζι στο μπάνιο σας στα σημεία που εμφανίζουν περισσότερο υγρασία αλλά και σε όλους τους χώρους που έχει φωλιάσει η υγρασία. Το ρύζι έχει την ικανότητα να απορροφάει μεγάλο μέρος της υγρασίας, κάτι που θα το διαπιστώσετε και εσείς.

Σε περίπτωση που η υγρασία έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στην μπανιέρα σας και έχει δημιουργηθεί μούχλα σας έχουμε τον τρόπο για να την εξαφανίσετε. Πάρτε ένα βουρτσάκι και μουλιάστε το σε ένα μπολ με χλωρίνη. Μόλις ποτίσει καλά βγάλτε το από το μπολ και περάστε με αυτό το σημείο που έχει μούχλα. Αφήστε τη χλωρίνη να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ.

Την επόμενη μέρα απλά τρίψτε με μια παλιά οδοντόβουρτσα το σημείο με τη μούχλα και έπειτα ξεπλύντε με άφθονο νερό.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions