Health Solutions Network

Ποια καλλυντικά πρέπει να αποθηκεύεις στο ψυγείο σου;

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
healthsolutions

Όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι μερικά καλλυντικά που μπορείτε να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο για να διατηρούνται καλύτερα και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους.

Βιολογικά φυσικά καλλυντικά: Τα φυτικά και βιολογικά προϊόντα και όσα καλλυντικά δεν περιέχουν συντηρητικά- τα γνωστά μας parabens, καλό θα ήταν να φυλάσσονται στο ψυγείο για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό.

Toners, face mists σέρουμ και κρέμες ματιών: Μπορείτε επίσης να φυλάτε στο ψυγείο κάποιες από τις ενυδατικές σας κρέμες και τα σέρουμ, όμως, σε κάθε προϊόν είναι καλύτερα να διαβάζετε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, επειδή είναι δυνατόν να περιέχουν συστατικά που αλλοιώνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Από την άλλη, η χαμηλή θερμοκρασία θα χαρίσει βοηθήσει στην πιο καλή διείσδυση του προϊόντος στην επιδερμίδα αλλά και στην ανακούφιση από τυχόν πρηξίματα, στην περίπτωση της κρέμας ματιών.

Κραγιόν: Είναι πολύ πιθανό να έχεις βάλει ένα κραγιόν σου στο ψυγείο, ειδικά αν έχει λιώσει. Έχεις κάνει πολύ καλά, αφού θα σταθεροποιηθεί και δεν θα πάει χαμένο. Όμως, αν μπει δεν ξαναβγαίνει από το ψυγείο γιατί μετά ιδρώνει και αλλοιώνεται.

Αντηλιακό σε σπρέι: Τα σπρέι γενικότερα είναι καλύτερα διατηρούνται στο ψυγείο από ότι έξω από αυτό.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions