Health Solutions Network

Σε ποια σημεία μπορείς να εφαρμόσεις το highlighter;

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018
healthsolutions

Το αγαπημένο πλέον highlighter έχει γίνει εργαλείο που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Το highlighter είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται πάνω από το make up και ο ρόλος του είναι να δίνει έξτρα διάσταση σε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου. Δεν πρέπει να το συγχέουμε με το illuminator, το οποίο χαρίζει λάμψη σε όλο το πρόσωπο.

Οι περισσότερες το χρησιμοποιούμε μόνο στα ζυγωματικά, κλέβοντας έτσι ένα κομμάτι της τεχνικής του contouring. Υπάρχουν όμως άλλα 5 σημεία που μπορεί να μπει να να κάνει το μακιγιάζ σας ιδιαίτερα ξεχωριστό.

1 Στο τόξο του φρυδιού. Βάζοντας λίγο στο τόξο των φρυδιών σου κάνεις τα μάτια σου αυτόματα να μοιάζουν πολύ μεγαλύτερα.

2 Στα μήλα σου: Αν θέλεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς contouring, βάλε μια σταγόνα στο κέντρο των μήλων σου (θα τα εντοπίσεις χαμογελώντας).

3 Στη ράχη της μύτης σου: Βάζοντας λίγο highlighter στην ράχη της μύτης σου θα την κάνεις να μοιάζει πιο στένη και καλοσχηματισμένη.

4 Στην εσωτερική γωνία του ματιού: Θα κάνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο… σαν να έχεις κοιμηθεί ένα πλήρες οκτάωρο!

5 Στο τόξο των χειλιών σου: Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στα χείλη σου ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα χωρίς overlining.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions