Health Solutions Network

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε: Αυτό είναι το θαυματουργό λάδι της αντιγήρανσης με 100% φυσικά υλικά

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017
healthsolutions

Εάν αναζητάτε κάτι διαφορετικό που να είναι ουσιαστικά αποτελεσματικό για τις ρυτίδες, τις ραγάδες και τα αντιαισθητικά σημάδια, τότε σταματήστε να ψάχνετε. Δοκιμάσαμε το Multipurpose Dry Oil της Euthalia και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν είναι μια από τα ίδια.

Για καθαρή επιδερμίδα χωρίς αντιαισθητικές ραγάδες και ουλές έχεις τώρα το δικό σου σύμμαχο. Το Multipurpose Dry Oil της Euthalia. Το ξηρό πολυχρηστικό λάδι που θα γίνει η καθημερινή σου συνήθεια και θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή το άρωμά του. Η επιδερμίδα σου θα ξαναγεννηθεί με τον αποτελεσματικό συνδυασμό των πολύτιμων συστατικών του που προέρχονται 100% από τη φύση. 

Ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος, αναζωογονεί και αποκαθιστά την ελαστικότητα του. 

Ένας πολύτιμος συνδυασμός εκλεκτών φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων. Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, εμπλουτίζει την επιδερμίδα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και διεγείρει τις αισθήσεις. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και προλαβαίνει την δημιουργία αντιαισθητικών ραγάδων στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Απαραίτητο πολυχρηστικό προϊόν στα ξηρά και κουρασμένα δέρματα. Απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ευλύγιστο.

Χρησιμοποιήστε το ως λάδι για μασάζ, σε ξηρούς αγκώνες και φτέρνες, στο πρόσωπό σας αντί για τη συμβατική κρέμα νυκτός και στις άκρες των μαλλιών για θρέψη και λάμψη. Τοποθετείστε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν, μετά το μπάνιο σας με απαλές κινήσεις μασάζ σε νωπό δέρμα, για έξτρα ενυδάτωση και θρέψη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε 1-2 σταγόνες στο μεικ απ σας, για να το απλώσετε καλύτερα και να δώσετε μια διακριτική λάμψη.

Ειδικά για τις γιορτές κυκλοφορεί και σε συσκευασία δώρου. 

ON LINE αγορές www.euthalia.com.gr

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions