Health Solutions Network

Σύγχρονη γλυπτική σώματος: Η μέθοδος που σας χαρίζει τις ιδανικές αναλογίες

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018
healthsolutions

Το τοπικό πάχος είναι υπαρκτό ακόμα και σε γυναίκες που γυμνάζονται και προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Τώρα, μια αναίμακτη, μη επεμβατική τεχνική, που συνδυάζει τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, μπορεί να το εξαφανίσει οριστικά.

Η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών αποτελούν ιδανικά σημεία εφαρμογής μιας απόλυτα εξατομικευμένης αντιμετώπισης του τοπικού λίπους, που συνδυάζει την πλέον προηγμένη τεχνολογία CoolshapingTM κρυολιπόλυση με την πλέον ασφαλή και πιστοποιημένη ενζυμική λιπόλυση.

Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την Αmerican Society for Aesthetic Plastic Surgery, αναφέρεται ότι με τον σωστό σχεδιασμό αυτών των δύο θεραπειών και την ορθή εφαρμογή των κύκλων τα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τη μέθοδο και ποια είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στον κώδωνα του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τακύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα (αυτό οφείλεται στο ότι τα λιποκύτταρα έχουν διαφορετική ευαισθησία στις χαμηλές θερμοκρασίες).

Η επιλεκτική, ελεγχόμενη ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με τη φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος.

Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Η τελειοποίηση και το φινίρισμα της λιπόλυσης γίνεται ακολουθώντας μικροδιηθήσεις με ένα σύνθετο διάλυμα που περιέχει μόρια με λιποδιαλυτική δράση.

Χρησιμοποιώντας την ενδολιπική, η έγχυση γίνεται με ομοιόμορφο και στοχευμένο τρόπο. Σταδιακά επιτυγχάνεται λύση της κυτταρικής μεμβράνης και ελάττωση των λιπωδών αποθεμάτων. Η δράση της ενδολιπικής έγχυσης είναι εξαιρετική ακόμα και στις περιπτώσεις όπου παρατηρούνται ανομοιομορφίες στο ανάγλυφο του σώματος έπειτα από μια χειρουργική λιποαναρρόφηση, αλλά και σε πολύ στοχευμένες περιοχές, όπως το διπλοσάγονο.

Ευχαριστούμε τη Βενετία Μπλιάμπτη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, με εξειδίκευση στην Αισθητική Δερματολογία και ιδιαίτερα στη Laser θεραπευτική, επιστημονική υπεύθυνη του τμήματος Γ.Μ.Γ Κλινικής "Ρέα".Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο facebook, στο instagram και στο youtube.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions