Health Solutions Network

Ρετινόλη: 6 σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019
healthsolutions

Ίσως πρόκειται για το παλαιότερο συστατικό με ορατή αντιρυτιδική δράση. Παρόλες τις νέες ανακαλύψεις εξακολουθεί να διατηρεί τα πρωτιά και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα για αυτή…

  1. Η κύρια δράση της είναι η αντιγηραντική. Παρόλα αυτά, έχει αποδειχθεί ότι βοηθά και τις νεανικές επιδερμίδες με τάση για ακμή και φραγμένους πόρους. Ενώ στα δέρματα με εμφανή ίχνη φωτογήρανσης- ο κύριος λόγος πρόωρης γήρανσης- βελτιώνει το χρωματικό τόνο, απαλύνοντας δυσχρωμίες και κηλίδες.
  2. Η ρετινόλη ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.
  3. Όταν έρχεται σε επαφή με το φως και τον αέρα οξειδώνεται. Για αυτό το λόγο αναζήτησε συσκευασίες με σωληνάριο αλουμινίου και μικρό στόμιο.

4.Η χρήση της προτείνεται τις νυχτερινές ώρες, μιας και οι ρυθμοί ανανέωσης και επανόρθωσης των κυττάρων εκείνη την ώρα φτάνουν στο μάξιμουμ. Η επιδερμίδα ανταποκρίνεται καλύτερα στη δράση της. Παρόλα αυτά αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις πρωί συνδύασέ τη με αντηλιακό υψηλής προστασίας για να αποφύγεις την οξείδωση που αναφέραμε παραπάνω.

  1. Θα ήταν καλό, λόγω της δραστικότητας της, να αποφεύγεται η χρήση της από εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν.
  2. Ενδέχεται στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες να προκαλέσει ήπιο ερεθισμό. Οι ειδικοί γι αυτό συστήνουν τη σταδιακή της χρήση εναλλάξ με το προϊόν φροντίδας. Αρχίζουμε με μια εφαρμογή την πρώτη εβδομάδα, αυξάνουμε σε δύο φορές για τη δεύτερη και πάει λέγοντας.
Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions