Health Solutions Network

Smokey Brown: Το trick για σαγηνευτικό βλέμμα

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020
healthsolutions

Για τις επίσημες και λαμπερές σας εμφανίσεις, το μόνο που χρειάζεστε είναι έντονο βλέμμα. Να θυμάστε πως ο κανόνας του less is more είναι απαράβατος για κομψό στιλ και μακιγιάζ που δεν σας μεγαλώνει. Οι απαλές καφέ αποχρώσεις είναι κολακευτικές ειδικά όταν το smokey των ματιών είναι μονόχρωμο και το υπόλοιπο πρόσωπο «γυμνό». Έτσι το brown smokey γίνεται ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ξανθά και καστανά μαλλιά, ενώ αν τα χρώματά σας είναι πιο σκούρα το κλασικό black θα σας αναδείξει ε τον καλύτερο τρόπο. 

2cdb30492d10eb6ca5a848ddf2227813

Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Διαγράψτε το περίγραμμα των ματιών με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών. Σβήστε το μολύβι με ένα πινέλο ή με μια μπατονέτα, σαν να κάνετε μουντζούρα. Για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε το περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι ματιών.

2. Απλώστε μια καφέ σκιά ματιών στο άνω βλέφαρο μέχρι το κόκαλο, δουλεύοντας την καλά με το πινέλο καθώς και στο κάτω βλέφαρο, απλά διαγράφοντας το περίγραμμα. Για πιο δραματικό look απλώστε την σκιά ματιών μέχρι τα φρύδια.

smokey-eyes-and-neutral-shades-bride-with-sass-wedding-day-makeup-pinterest

3. Απλώστε 1-2 στρώσεις μάσκαρα.

4. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη επιλέξτε nude – ήσυχες αποχρώσεις. Για τα χείλη συγκεκριμένα μπορείτε να φορέσετε και ένα σταθερό διάφανο gloss.

Extra tip: Για ακόμη πιο έντονο και βαθύ αποτέλεσμα, βάλτε μολύβι εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο. Εφαρμόστε δύο φορές γιατί φεύγει εύκολα. 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions