Health Solutions Network

Δεν ενυδατώνει μόνο το νερό - 3 τροφές που αυξάνουν τα επίπεδα νερού

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020
healthsolutions

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού και μπορεί ακόμη οι θερμοκρασίες να μην είναι πολύ υψηλές, ωστόσο σύντομα θα δούμε το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς. Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας είναι κάτι που μας απασχολεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται μία extra προσοχή. Ως γνωστόν, το νερό είναι απαραίτητο για όλους μας και ιδανικά πρέπει να καταναλώνουμε οκτώ ποτήρια την ημέρα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε στον οργανισμό σας την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Smoothies

Μια ακόμη πολύ καλή επιλογή είναι τα smoothies. Τα φρούτα είναι πλούσια σε νερό και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο, να προσθέσετε γιαούρτι ή γάλα και να τα αναμείξετε σε ένα blender. Ιδανικά επιλέξτε φράουλες, ροδάκινα, βατόμουρα, αγγούρια και σπανάκι. Απόλαυση κι ενυδάτωση σε ένα ποτήρι!

Λαχανικά

Το «μυστικό» της σωστής ενυδάτωσης είναι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Δεν φτάνει να πίνουμε απλά νερό μέσα στην διάρκεια της ημέρας, αν η διατροφή μας δεν περιλαμβάνει αρκετά από αυτά. Για αυτό, καλό είναι να συνοδεύετε το γεύμα σας με μία πλούσια, πράσινη σαλάτα, που θα δώσει το απαραίτητο boost στον οργανισμό σας. Οι περισσότερες περιλαμβάνουν περίπου 94% νερό, πριν καν να προσθέσετε τα υπόλοιπα λαχανικά στο πιάτο σας.

Παγωμένα φρούτα

Ψάχνετε κι εσείς ένα λαχταριστό break μέσα στην ημέρα σας; Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να χτυπήσετε σε ένα blender διάφορα φρούτα που σας αρέσουν, στη συνέχεια να τοποθετήσετε το μείγμα στις ειδικές φόρμες που υπάρχουν στην αγορά και να το αφήσετε στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Ένα υγιεινό snack, ιδανικό και για όσους έχουν παιδιά, για να προσφέρει στον οργανισμό την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται τώρα που το θερμόμετρο θα «χτυπήσει… κόκκινο».

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions