Health Solutions Network

620x90 kontogiannis

Θεραπείες ομορφιάς για τις πιο εκθαμβωτικές νύφες!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016
Μπλιάμπτη Βενετία

Μπλιάμπτη Βενετία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
www.bliamptivenetia.gr 

Η μεγάλη ημέρα του γάμου καταφθάνει και φυσικά θέλεις να είναι όλα τέλεια! Εκτός από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, επιθυμείς πάνω απ΄όλα να νιώθεις εσύ όμορφα και γεμάτη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή σου. Πολλές έρευνες μάλιστα έχουν αποδείξει πως ένας γάμος αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για μία γυναίκα, προκειμένου να διορθώσει τις ατέλειες στην εμφάνισή της

Έτσι, εκτός από την κλασική δίαιτα πριν την τελική πρόβα του νυφικού, δες πως θα περιποιηθείς τον εαυτό σου για να είσαι λαμπερή την ημέρα του γάμου σου.

Φροντίδα προσώπου

Όλες οι μικροατέλειες του προσώπου μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, με ή χωρίς νυστέρι!

Μη επεμβατικές θεραπείες

Υαλουρονικό οξύ

Τα γνωστά fillers, και ιδίως το υαλουρονικό οξύ, μπορεί εύκολα να επαναπροσδιορίσει το σχήμα και το ανάγλυφο του προσώπου. Τοποθετείται ενέσιμα από το γιατρό σε όποιο σημείο του προσώπου απαιτείται:

  • τόνωση των ζυγωματικών ή των γωνιών του πηγουνιού, προκειμένου να δείξει πιο όμορφο ένα πολύ λεπτό και μακρόστενο πρόσωπο.
  • τόνωση της κορυφής του πηγουνιού, προκειμένου να δημιουργηθεί η εντύπωση λεπτότερων αναλογιών σε ένα πιο γεμάτο πρόσωπο.
  • προσθήκη όγκου και ορθής αναλογίας στα λεπτά ή ασύμμετρα χείλη.
  • εξομάλυνση του προφίλ και διόρθωση μία κυρτής μύτης με μικρό γέμισμα στο “λακουβάκι” ακριβώς επάνω από το κυρτό μέρος της.

Βοτουλινική τοξίνη ή το γνωστό Botox

Το δημοφιλές botox μπορεί να κάνει θαύματα στο στρες που όλες οι νύφες βιώνουν αφού μπορεί να εξαφανίσει το άγχος από την έκφραση του προσώπου . Όχι όμως από το μυαλό , εκεί είναι θέμα ψυχολογίας!

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με διαφορετική προσέγγιση, αφού σκοπός είναι να περιοριστούν η ένταση και οι έντονες εκφράσεις στο μέτωπο και το μεσόφρυο, αλλά να διατηρηθεί η επιθυμητή κίνηση σε αυτές τις περιοχές. Αυτό επιτυγχάνεται με μία ελαφρώς διαφορετική τεχνική έγχυσης της τοξίνης, κατά την οποία αραιώνεται η δοσολογία και αλλάζουν τα σημεία έγχυσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα βλέμμα ξεκούραστο, χαλαρό και χωρίς ρυτίδες.

Μεσοθεραπεία Λάμψης και Ενυδάτωσης

Το απόλυτο μυστικό για εμφάνιση που ακτινοβολεί φυσικά είναι η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματικά με μεσοθεραπεία, δηλαδή ενδοδερμική έγχυση ενός πλούσιου και θρεπτικού για το δέρμα κοκτέιλ ουσιών, αποτελούμενου από βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και παράγοντες άμεσης λάμψης. Η θεραπεία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά ακόμη και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας ουσίες με δράση αποσυμφόρησης, βελτίωσης της αιματικής και λεμφικής μικροκυκλοφορίας και πλούσιας αναζωογόνησης. Επίσης, για την επίτευξη ενός πολύ εντυπωσιακού αποτελέσματος λάμψης μπορεί να γίνει μία και μόνη εφαρμογή με καθαρό υαλουρονικό οξύ.

Τι πρέπει πάντα να θυμάστε!

Όποια από τις παραπάνω θεραπείες και αν επιλέξεις, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις τουλάχιστον 2 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου, ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο της επανάληψης, αν αυτό απαιτείται.

Ευχαριστούμε την κα Μπλιάμπτη Βενετία, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.bliamptivenetia.gr, ή καλέστε στο 2105326276

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2021 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions