Health Solutions Network

Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018
healthsolutions

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ένα κοριτσάκι βάρους 3 κιλών.

Ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή και τόσο εκείνη, όσο και το νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας ενώ, ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της Ελεονώρας, Θοδωρής Μαροσούλης είναι πλέον ένας ευτυχής μπαμπάς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαιευτήρα και γυναικολόγου Νίκου Στρατάκη, ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

«Ήταν πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα. Ήρθε στο ΙΑΣΩ στις 3 το πρωί και στις 5:30, για λόγους μαιευτικούς, έκανε καισαρική. Αυτή τη στιγμή κρατάει το μωράκι της το οποίο, σε αυτή τη φάση, πιστεύω ότι μοιάζει στον Θοδωρή», συμπλήρωσε γιατρός.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2025 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions