Health Solutions Network

Μια νέα διεθνής διάκριση για την Ελληνίδα Ελένη Αντωνιάδου

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
healthsolutions

Μια νέα διάκριση για την Ελληνίδα βιολόγο Ελένη Αντωνιάδου έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τις διακρίσεις της στο εξωτερικό. Το βραβείο «Επιστήμης & Έρευνας 2016» θα παραλάβει η νεαρή επιστήμονας από τα Διεθνή Βραβεία G. Sciacca.

Η γενική γραμματέας των Διεθνών Βραβείων G.Sciacca, αρχαιολόγος - επικοινωνιολόγος, Βίκυ Μπαφατάκη, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους Έλληνες που για 2η χρονιά το Βραβείο Επιστήμης πηγαίνει σε ελληνικά χέρια, στην εξαιρετική επιστήμονα, στη βιολόγο της NASA, Ελένη Αντωνιάδου. Επίσης, είναι συγκινητική στιγμή για μένα και για τους συνεργάτες μου, όταν ηχηρά ονόματα Ελλήνων επιστημόνων επιβραβεύονται για την τεράστια προσφορά τους στην επιστήμη και στην ανθρωπότητα. Είναι τα λαμπερά στολίδια που δίνουν ελπίδα σε μια ραγισμένη Ελλάδα».

Η συνέχεια στο health4you

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2025 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions