ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΡΟΣΩΠΟ / Το χρώμα μολυβιού που «ανεβάζει» το βλέμμα μετά τα 50
Το χρώμα μολυβιού που «ανεβάζει» το βλέμμα μετά τα 50
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019
Η YouTuber, Dominique Sachse, έχει το πιο νεανικό βλέμμα κι ας είναι στη δεκαετία που το «βλέφαρο αρχίζει και πέφτει» όπως λέει μία έκφραση της πιάτσας θέλοντας να εστιάσει στη φθορά του χρόνου, που μπορεί να είναι αναπόφευκτη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να βρούμε έξυπνους τρόπους να «πειράξουμε» την εικόνα μας και να αγκαλιάσουμε τον χρόνο.
H Dominique προτείνει δουλέψουμε τις σκιές μας με τάση προς τα πάνω, αφήνοντας χώρο μεταξύ των φρυδιών και των ματιών. Το μολύβι που αγαπάει να χρησιμοποιεί είναι το καφέ, αντί για το μαύρο, γιατί γλυκαίνει το βλέμμα και δεν τονίζει τις ρυτίδες.
Επίσης, μία άλλη σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δίνει σημασία στο σχήμα των φρυδιών, τα οποία και τονίζει αλλά χωρίς να υπερβάλλει, φροντίζοντας να τα «ανεβάζει» με το μολύβι που τους δίνει σχήμα.
Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!