Health Solutions Network

Τα μυστικά μιας λαμπερής beauty routine για το καλοκαίρι

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021
healthsolutions

Τα παρακάτω tips αφορούν τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και όλα μοιάζουν πιο δύσκολα αναφορικά με τη beauty ιεροτελεστία μας. 

Breathable μακιγιάζ

Tώρα το καλοκαίρι άφησε την επιδερμδία σου να αναπνεύσει και απόφυγε το βαρύ μακιγιάζ. Περιορίσου σε ένα ρουζ, ένα highlighter ή μία μπρονζέ πούδρα και ένα lip balm για φυσικό και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Effortless μαλλιά 

Αντιμετώπισε το φριζάρισμα των μαλλιών σου με σαμπουάν με extra ενυδατικούς παράγοντες και ολοκλήρωσε τη φροντίδα τους με ένα leave in conditioner ή ένα έλαιο χωρίς σιλικόνες που βαραίνουν τα μαλλιά. Όσον αφορά στο styling, απόφυγε τα εργαλεία θερμότητας, αφού τώρα είναι πιο εύκολο να τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά.

Μανικιούρ 

Τα περιποιημένα άκρα αποτελούν ένα βασικό όπλο της γοητείας μιας γυναίκας και πάντα τα χέρια με ένα άψογο μανικιούρ τραβούν την προσοχή. Επίλεξε τις φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου ή τις -τόσο fashionable για αυτή τη σεζόν- παστέλ για τα βερνίκια των νυχιών και μην ξεχνάς το top coat καθώς είναι απαραίτητο για να διατηρείς το χρώμα λαμπερό.

Ενυδάτωση is a must

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου αλλά χρησιμοποίησε και εκείνα που περιέχουν στη σύνθεσή τους υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες, αποτρέποντας την απώλειά του, και χαρίζει στην επιδερμίδα σφριγηλή όψη. Μία πρακτική λύση για τις ζεστές ημέρες είναι και το face mist, το οποίο είναι ένα νερό που ενυδατώνει σε βάθος, έχει σύνθεση που δεν κολλάει, ενώ είναι ιδανικό για εφαρμογή και πάνω από το μακιγιάζ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Άρωμα

Αντικατέστησε το βαρύ άρωμα που φορούσες το χειμώνα με ένα πιο ελαφρύ, καλοκαιρινό με νότες φρούτων και λουλουδιών, ενώ μία ωραία επιλογή θα ήταν και το body spray του αρώματός σου, που περιέχει λιγότερο αλκοόλ.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions