Health Solutions Network

Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό αποσμητικό με διαφορά κι είναι μόνο ένα υλικό

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
healthsolutions

Τα αποσμητικά του εμπορίου έχουν ενοχοποιηθεί από πολλές έρευνες και ειδικούς ως καρκινογόνα, βλαβερά για τους αδένες και επιβαρυντικά για το δέρμα και τον μαστό. 

Πολλές φορές η λύση βρίσκεται σε μια πιο φυσική προσέγγιση και τα αποτελέσματα δεν υστερούν σε τίποτα. Στην περίπτωση λοιπόν των αποσμητικών, η λύση είναι μια και σας καλούμε να τη δοκιμάσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το λεμόνι χωρίς τίποτε άλλο μέσα έχει μαγικές αποσμητικές ιδιότητες. Το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες σας, οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του λεμονιού θα σας κρατήσουν φρέσκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φροντίστε για ευνόητους λόγους να μην εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και ψεκάστε κάτω από τις μασχάλες σας για να κρατήσετε το δέρμα σας φρέσκο και μυρωδάτο!

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions