Health Solutions Network

Σπάνε εύκολα τα νύχια σας; Δυναμώστε τα με αυτόν τον τρόπο

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
healthsolutions

Θα έχετε σίγουρα αναρωτηθεί ποιοι είναι οι λόγοι που τα νύχια σας σπάνε και ενδεχομένως,κάποιες περιόδους με μεγαλύτερη ευκολία. 

Η απάντηση σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής σας. Με άλλα λόγια έλλειψη καλίου, σιδήρου, βιταμινών Α και Β αποδυναμώνει τις στιβάδες του νυχιού. Ακτινοβολία UV, ονυχοφαγία, χαμηλές θερμοκρασίες, δερματίτιδες (ψωρίαση), γήρανση συγκαταλέγονται, επίσης, ανάμεσα στα αίτια.

Για να φροντίσουμε τα νύχια μας να ξαναγίνουν δυνατά και λαμπερά μπορούμε να δοκιμάσουμε την παρακάτω DIY συνταγή:

Ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

Το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας θα προσφέρουν στα νύχια την ενδυνάμωση που χρειάζονται. Μια φορά την εβδομάδα βυθίστε τα νύχια σε ένα μικρό μπολ με λάδι για 5-10 λεπτά και θα νιώσετε τα νύχια σας πιο απαλά από ποτέ.

Συχνότητα βαψίματος

Όσο κολακευτικά κι αν είναι τα βαμμένα νύχια, δυστυχώς δε γίνεται να τα έχετε συνέχεια έτσι. Τα άκρα σας χρειάζονται χρόνο να αναπνεύσουν κι αν βρίσκονται συνέχεια κάτω από στρώσεις ημιμόνιμου ή βερνικιού αυτό τα "πνίγει". Επιτρέψτε στον εαυτό σας μέχρι 3 συνεχόμενες φορές βαψίματος και μετά κάντε ένα διάλειμμα.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions