Αυτό το μήνα το περιοδικό γιορτάζει όλες τις γυναίκες που το έκαναν διάσημο και σε ένα μεγάλο αφιέρωμα κάνει μια ιστορική αναδρομή στις πρωταγωνίστριές του. Άλλωστε στο λεξιλόγιο του Hugh Hefner δεν υπήρχε η λέξη «πρώην» όταν αναφερόταν σε μια γυναίκα π.χ. πρώην Playmate και ο ίδιος θεωρούσε πως όλες οι γυναίκες που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του περιοδικού θα ανήκουν πάντα στην μεγάλη οικογένειά του.
Στα πλαίσια του αφιερώματος κάλεσε επτά Playmates να ποζάρουν ξανά όπως είχαν κάνει αρκετά χρόνια πριν, για το πρώτο εξώφυλλό τους.

«Στη διαδικασία, μας υπενθυμίζουν ότι η ομορφιά είναι άνευ ηλικίας, η σεξουαλική έλξη είναι διαχρονική και o πληθωρικός τους χαρακτήρας άφθαρτος», αναφέρει το περιοδικό.
«Όταν έκανα Playboy, υπήρξε μια μικρή διαμάχη επειδή ήμουν η πρώτη αφροαμερικανή που έγινε εξώφυλλο », θυμάται η Renee Tenison, Playmate του 1990 η οποία συμμετέχει στο πρότζεκτ.




Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε
«Like» στη σελίδα του
NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!