Health Solutions Network

Το δικαίωμα των ανδρών στην αντιγήρανση

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015
Καπελλάρη Αργύρη - Μάργκη

Καπελλάρη Αργύρη - Μάργκη
Δερματολόγος

Ο ανδρικός μεταβολισμός περίπου στην ηλικία των 35 αρχίζει να φθίνει. Τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια έντονης αραίωσης στα μαλλιά, οι λίγο πιο έντονες ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα σωσίβια γύρω από τη μέση που δεν φεύγουν εύκολα. Το μυστικό είναι να τα διορθώσεις όλα αυτά χωρίς πολύ κόπο ή πόνο και χωρίς να φανείς ψεύτικος ή φτιαγμένος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Βρετανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, ο αριθμός των ανδρών που κάνουν αισθητικές πράξεις ανέβηκε 17% την τελευταία διετία, όπου το 75% των ασθενών αφορούν μη χειρουργικά περιστατικά.

Δυνατά και πυκνά μαλλιά, λιγότερες ρυτίδες, σφιχτή κοιλιά

Από τις πιο δημοφιλείς πράξεις είναι η ανάπλαση μαλλιών με ενέσεις από το δικό μας αίμα, το δημοφιλές PRP (platelet rich plasma therapy) γνωστή και ως αυτόλογη μεσοθεραπεία. Μια διαδικασία ελάχιστα επεμβατική, όπου κάνουμε την αιμοληψία στο ιατρείο και μετά με ειδικό πρωτόκολλο, θα απομονώσουμε από τον ορό ένα πλήθος αυξητικών παραγόντων, πρωτεϊνών. Στη συνέχεια με ένα ειδικό εργαλείο θα δώσουμε στους θύλακες των τριχών αυτό το ισχυρότατο δυναμωτικό κοκτέιλ. Η διαδικασία σμίκρυνσης και θανάτου του θυλάκου επιβραδύνεται και η λεπτή τρίχα και πάλι δυναμώνει και πυκνώνει. Την ανάπλαση των μαλλιών την επιταχύνουμε με την διέγερση της Young Again Red Led treatment, μια θεραπεία κάτω από μια ειδική κάσκα που δυναμώνει τις μιτώσεις στον τριχικό θύλακο. Τα μαλλιά πυκνώνουν στην πλειοψηφία των ασθενών και ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει μεταμόσχευση τα αποτελέσματα είναι πιο θεαματικά γιατί θα διατηρηθεί και το υπάρχον τριχωτό.

Δεύτερη σε συχνότητα είναι η Fractional RF Venus Viva, μια καινούρια, μη επεμβατική τεχνολογία που σβήνει σταδιακά τις ρυτίδες και μικραίνει τους πόρους. Γίνεται μόνο τοποθετώντας στο πρόσωπο μια κρέμα αναισθητική και φεύγοντας υπάρχει μια ελαφριά ερυθρότητα για μια μέρα. Το κουρασμένο βλέμμα εξαφανίζεται, καθώς και οι ρυτίδες στο μέτωπο λειαίνουν, το δέρμα είναι πιο ζωντανό και σφικτό και όλα αυτά με φυσική και σταδιακή διαδικασία. Η ενέργεια από τη ραδιοσυχνότητα θα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για μας, ενώ η νανοεξάχνωση της επιδερμίδας θα διώξει με ασφάλεια, ακόμα και σε καλοκαιρινούς μήνες, τυχόν λεκέδες και δυσχρωμίες.

Τα ενοχλητικά σωσίβια μπορούν να φύγουν σχετικά άκοπα. Αν το πάχος λιπώδους ιστού δεν είναι μεγάλο, ο συνδυασμός υπερήχων Triactive plus U/S με τις ραδιοσυχνότητες Viora Reaction θα μας λύσουν το πρόβλημα. Θέλει εβδομαδιαίες θεραπείες περίπου δέκα, ανώδυνα και σταδιακά τα λιποκύτταρα θα αδειάζουν και το σωσίβιο θα μικραίνει. Αν το πρόβλημα είναι πιο έντονο, δραστική θεραπεία παραμένει η ενέσιμη λιπόλυση. Με Aqualyx ή Dermastabilon με βάση την φωσφατιδυλοχολίνη, κάνουμε ενέσεις στην περιοχή όπου θέλουμε να λιώσουμε τα λιποκύταρρα. Υπάρχει ελαφρύ τσούξιμο για λίγη ώρα και τις επόμενες μέρες ελαφρύ πρήξιμο. Τα αποτελέσματα είναι όμως οριστικά και τα βλέπουμε περίπου στο μήνα.

Οι άνδρες έχουν δικαίωμα στην αντιγήρανση και το ασκούν ! Έχουν δικαίωμα να δείχνουν ακμαίοι και δυναμικοί, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και χάρη στην επιστήμη, με λίγο κόπο, το μπορούν!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα. Καπελλάρη Αργυρή – Μάργκη, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο στο τηλ. 210 7246452

Διαβάστε επίσης από την κα Καπελλάρη:

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions