Health Solutions Network

Jennifer Aniston: «Έχω δουλέψει σκληρά για να με μειώνουν ως θλιμμένο άτομο χωρίς παιδιά»

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016
healthsolutions

«Δεν είμαι έγκυος, είμαι έξαλλη»  είχε δηλώσει η Jennifer Aniston τον περασμένο Ιούλιο, όταν οργίαζαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της.

Μετά την αλλεπάλληλη και συνεχόμενη πίεση από τα μέσα, η Aniston προχώρησε στην σύνταξη μιας επιστολής μέσα στην οποία έγραφε μεταξύ άλλων το ακόλουθο «Είμαστε ολοκληρωμένοι με ή χωρίς ταίρι, με ή χωρίς παιδί. Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Μπορούμε να καθορίζουμε το δικό μας "και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" μόνοι μας».
Τώρα επανέρχεται και μάλιστα ακόμη πιο δυναμικά με μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Marie Claire Δεκεμβρίου. Η 47χρονη ηθοποιός υπερασπίζεται τις επιλογές της και επιθυμεί να βάλει ένα τέλος στην ιστορία που την θέλει ευτυχισμένη σύζυγο και μαμά, κομματιάζοντας κάθε φορά την ψυχολογία της. 
Jennifer Aniston
 
«Η οικογενειακή μου κατάσταση έχει στοχοποιηθεί. Το διαζύγιό μου έχει στοχοποιηθεί. Η απουσία συντρόφου έχει στοχοποιηθεί. Μέχρι και οι θηλές μου έχουν στοχοποιηθεί», είπε στο περιοδικό και συνέχισε «Είναι σαν να βλέπουμε τις γυναίκες μέσα από συγκεκριμένη οπτική. Γιατί το ακούμε αυτό; Σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτή την ζωή και για αυτή την καριέρα για να με μειώνουν χαρακτηρίζοντάς με ως θλιμμένο πλάσμα χωρίς παιδιά», προσέθεσε η Jennifer Aniston.
 
 
Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions