Health Solutions Network

Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ: Επέτειος 11 χρόνων γάμου

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021
healthsolutions

Το λαμπερό ζεύγος, γιορτάζει 11 χρόνια γάμου και δείχνει πολύ ευτυχισμένο. Μοιράστηκαν φωτογραφίες από τον λαμπερό τους γάμο αλλά και ευχές στο Instagram, για να γιορτάσουν την 11η επέτειό τους.

Στις 25 Αυγούστου του 2010, στη Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, από τον Μητροπολίτη της Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Εφραίμ.

royals 3

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα ο Νικόλαος έφτασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι – εκεί όπου διανυκτέρευσε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια- με το σκάφος τους «Αφροέσσα», ενώ η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με μια ανθοστολισμένη άμαξα, με τη συνοδεία του πατριού της. Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

royals 2

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

royals 1

Οι νέες αναρτήσεις

«Χαρούμενη επέτειο. Στην υγειά ενός ακόμη ταξιδιού γύρω από τον ήλιο. Σε ευχαριστώ για τη ζωή μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Τατιάνα Μπλάτνικ και λίγη ώρα αργότερα ο Νικόλαος με μια άλλη φωτογραφία έγραψε:

«Χαρούμενη επέτειο. 11 χρόνια ευτυχίας, ανυπομονώ για τα επόμενα 11 χρόνια».

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions