Health Solutions Network

Ξέρετε ποιο είναι το πλέον φυσικό και ανέξοδο ισιωτικό μαλλιών;

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016
healthsolutions

Η συστηματική χρήση του σίδερου ισιώματος όπως και το πιστολάκι είναι γνωστό πως φθείρουν τα μαλλιά μας. Υπάρχει όμως ένας φυσικός και εντελώς οικονομικός τρόπος να μαλακώσετε και να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς έξοδα και χημικά. 

Ίσιωμα μαλλιών με γάλα: Κι όμως καλά διαβάσατε. Το γάλα έχει την «μαγική» ιδιότητα να ενυδατώνει μα και να μαλακώνει τα μαλλιά. Ωφελεί τα μαλλιά βελτιώνοντας την εικόνα τους ως προς το φριζάρισμα και το σπάσιμο των άκρων, απομακρύνοντας τη θαμπάδα και χαρίζοντας τους λάμψη και ζωντάνια.

216

Δοκιμάστε τον πιο ανέξοδο τρόπο ισιώματος και αν δεν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά, αφού το εφαρμόσετε μην τα στεγνώστε καθόλου. Αφήστε τα να σταθούν φυσικά και θα διαπιστώσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και ως προς τη γυαλάδα τους μα και ως προς το ίσιωμά τους.

Θα χρειαστείτε 1/2 φλιτζάνι νερό, 1/2 φλιτζάνι βρασμένο γάλα (που έχει κρυώσει) και ένα βαποριζατέρ. Ανακατέψτε τα και ψεκάστε τα μαλλιά σας με αρκετό από το homemade σκεύασμα. Αφήστε το στα μαλλιά σας για 30 λεπτά και στη συνέχει λουστείτε κανονικά μια φορά. Όταν στεγνώσουν τα μαλλιά σας θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης στο NewWoman

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions