Health Solutions Network

Δεν κουμπώνει το τζιν; 4+1 κόλπα για να ξεφουσκώνει άμεσα η κοιλιά

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016
healthsolutions

Λίγο η κατακράτηση λόγω υπερκατανάλωσης αλατιού, λίγο ο χορός των ορμονών εάν περιμένετε περίοδο, η κοιλιά σας έχει φουσκώσει και σας προδίδει την χειρότερη στιγμή. Νιώθετε πρησμένη και εκτός από τη δυσφορία και την εντύπωση ότι μοιάζετε πιο παχουλή (γιατί περί εντύπωσης πρόκειται), θέλετε να φορέσετε κάτι που είτε δεν καλοκουμπώνει είτε σαν σφίγγει. Τι κάνετε; 

Καταρχάς, καλό θα είναι να σταματήσετε την κατανάλωση του αλατιού και να αυξήσετε την πρόσληψη του νερού, όχι των υγρών αδιάκριτα. Κι αυτό γιατί π.χ. το να πίνετε αναψυκτικά σε μια τέτοια περίοδο φουσκώματος επιδεινώνει παρά βοηθάει την κατάσταση. Συνυπολογίστε πως πρέπει να βοηθήσετε το έντερό σας και σε αυτή την προσπάθεια καλό είναι να έχετε ως σύμμαχό σας τα προβιοτικά.

Καλό επίσης είναι να αποφύγετε τα αποξηραμένα φρούτα όπως δαμάσκηνα και βερίκοκα. Είναι πλούσια σε φρουκτόζη και δημιουργεί αέρια καθώς διασπάται στο πεπτικό σύστημα. Το ginger είναι από τους πιο θανάσιμους εχθρούς του πρηξίματος. Μπορείτε να κάνετε πράσινο τσάι με gingerκαι να πιείτε άφθονο. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη θα σας εντυπωσιάσουν. Ίδιου βεληνεκούς είναι και ο μάραθος, μα είναι δύσκολη η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας για να πετύχετε το ποθητό ξεφούσκωμα. Τέλος, καλό είναι να αυξήσετε την πρόσληψη καλίου. Το κάλιο βρίσκεται σε τροφές όπως το μπρόκολο και η μπανάνα. Έτσι θα διατηρήσετε σε ισορροπία τα υγρά του οργανισμού σας, διώχνοντας την περιττή κατακράτηση. 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions