Health Solutions Network

kalogirou

Ξεχάστε τις λιποαναρροφήσεις. Ήρθε η κρυολιπόλυση

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Μια νέα επεμβατική μέθοδος, χωρίς νυστέρι, πόνο και σημάδια, αλλάζει τα δεδομένα της αισθητικής δερματολογίας για την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η αναίμακτη αυτή τεχνική, που έρχεται να αντικαταστήσει σε ένα μεγάλο βαθμό τη λιποαναρρόφηση, ακούει στο όνομα "κρυολιπόλυση".

Πως γίνεται η κρυολιπόλυση. Είναι ανώδυνη μέθοδος;

Με τη διαδικασία εφαρμογής της κρυολιπόλυσης τοποθετούμε δύο ηλεκτρονικές κεφαλές στα προεπιλεγμένα προβληματικά σημεία. Οι κεφαλές ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 με -6o C, έτσι ώστε τα λιποκύτταρα να αποδομηθούν και στη συνέχεια να απορροφηθούν μέσω της λέμφου.

Η θεραπεία διαρκεί 45' και απαιτούνται 4 - 6 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Η κρυολιπόλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, που αφήνει ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς (η καταστροφή τους μπορεί να επιτευχθεί σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, κάτω από -10o C).

Σε ποια σημεία του σώματος εφαρμόζεται;

Η κρυολιπόλυση ενδείκνυται σε κοιλιά, χέρια, γλουτοί, μηροί, διπλοσάγωνο κ.α. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσις είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, διότι προκαλεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος του λίπους.

Τι είναι το Thermage CPT; Τι μπορούν να περιμένουν οι ασθενείς από αυτή τη μέθοδο;

Το νέο Thermage CPT αποτελεί τη μόνη μη επεμβατική θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων που συσφίγγει το κολλαγόνο του δέρματος και λειτουργεί φτάνοντας σε βάθος μέχρι και τον υποδόριο ιστό. Έτσι επιτυγχάνεται η σύσφιξη και η διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος χωρίς ενέσεις και χειρουργικές τομές. Η μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων του Thermage θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα ινών του κολλαγόνου, προκαλώντας άμεση σύσφιξη, βελτιωμένη υφή αλλά και αλλαγή του τόνου της επιδερμίδας.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Το Thermage χρειάζεται μία και μοναδική θεραπεία, το αποτέλεσμα του οποίου διαρκεί 2.5 - 3 χρόνια και το πρόβλημα διορθώνεται σταδιακά σε διάστημα 6 μηνών. Κατά την διάρκεια της θεραπείας δημιουργείται μία στιγμιαία αίσθηση θερμότητας ενώ παράλληλα διοχετεύεται ψύξη μέσω της τεχνολογίας Thermacool για την προστασία της επιδερμίδας. Επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας συνήθειες χωρίς κανέναν ερεθισμό και ιδιαίτερη φροντίδα.

Το Thermage γίνεται Χειμώνα - Καλοκαίρι σε κάθε τύπο δέρματος από πιστοποιημένο ιατρό της αμερικάνικης εταιρείας του Thermage. Το Thermage ενδύκνειται σε πρόσωπο, μάτια, περίγραμμα, μπράτσα, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς ενώ οι τελευταίες ενδείξεις αναφέρουν σημαντική βελτίωση και στην κυτταρίτιδα.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Το Thermage μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως το laser fraxel, bottox, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία. Έτσι λοιπόν έχοντας στα χέρια μας την τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την τεχνολογία της επιστήμης και της ιατρικής μπορούμε να αφήνουμε το χρόνο να κυλάει ευχάριστα χωρίς να αφήνει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο και το σώμα μας.

Ευχαριστούμε την κα Παξιμαδάκη - Τραϊτοράκη E. Χαρά, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο.Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 27 74 134 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.athensdsc.gr 

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!Copyright newwoman © 2020 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions