Σύμφωνα με δημοσίευμα, η αγαπημένη ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως άλλωστε και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πάντος.
Οι δυο τους συγκατοικούν και χαίρονται τη σχέση τους, που μετρά τρία χρόνια και θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους.
Ο Κώστας Πάντος είναι πολιτικός μηχανικός και όπως και η Ιώαννα Παππά αποφεύγει τα κοσμικά και έτσι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μάλιστα, αυτό το ζευγάρι είναι υπεύθυνο για το γάμο ενός άλλου ζευγαριού! Της Λένας Παπαλιγούρα και του Ακη Πάντου. Ο Ακης είναι αδελφός του Κώστα και γνωρίστηκε με την Λένα λόγω της Ιωάννας Παππά.
Μάλιστα, η Ιωάννα Παππά και ο καλός της ήταν κουμπάροι στο γάμο της Λένας Παπαληγούρα και του Ακη Πάντου.