Health Solutions Network

Χαμηλή αυτοπεποίθηση; 'Oχι πια!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
healthsolutions

Mήπως η λέξη αυτοπεποίθηση σας κάνει να ιδρώνετε και να νιώθετε ανεπαρκείς; Θέλετε να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας αλλά νιώθετε πως οι δυνάμεις σας θα σαw προδώσουν και μένετε απραγείς; Aκόμα και αν είστε από τους ανθρώπους που πάντα έχουν δεύτερες σκέψεις και αυτοακυρώνεστε χωρίς καν να προσπαθήσετε, πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν ορισμένες τακτικές που θα σας αποδείξουν πως η αυτοπεποίθηση χτίζεται και κατακτιέται!

Τι εννοούμε; Διαβάστε παρακάτω!

Αναγνωρίστε επιτέλους όσα έχετε καταφέρει ΜΟΝΟΙ σας!

Γράψτε σε ένα χαρτί όσα έχετε καταφέρει με επιμονή και υπομονή και θα καταλάβετε πόσους στόχους έχετε κατακτήσει, ίσως χωρίς να εκτιμάται την προσπάθειά σας όσο θα έπρεπε. Δουλειές, προαγωγές, σχέσεις, φιλίες, οικογένεια, πτυχία, χρήματα, όλα όσα δουλέψατε για να τα ολοκληρώστε είναι δικά σας και πρέπει να ..πάρετε τα credits!

Απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σας

Επιδιώξτε να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας ενθαρρύνουν! Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες από κάθε άποψη, η γκρίνια και η μιζέρια δεν θα πρέπει να είναι μέρος των κοινωνικών επαφών σας , γιατί σας «ρίχνουν» και αποδυναμώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Κάντε πιο συχνά απλά πράγματα που σας αρέσουν

Η μουσική, ένα καλό βιβλίο, η άσκηση, μια βόλτα με το ποδήλατο , μια καλή ταινία ή ό,τι άλλο σας γεμίζει μπορεί να είναι πραγματικές οάσεις για να ξεμπλοκάρετε από το άγχος και να σας κάνουν τελικά να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη ψυχραιμία.

 Δοκιμάστε να κάνετε stretching και να αναπνέετε σωστά

Διώξτε την ένταση και μειώστε φυσικά την κορτιζόλη, την ορμόνη που επικρίνουμε όταν έχουμε άγχος. Τεντωθείτε, μάθετε να αναπνέετε σωστά και δώστε λίγα πολύτιμα λεπτά στον οργανισμό σας να ανασυνταχθεί!

Κοιμηθείτε …γυμνοί!

Πώς θα μπορούσε να βοηθήσει αυτή η συνήθεια την αυτοπεποίθησή σας; Όταν ερχεστε σε επαφή με το ίδιο σας το σώμα, νιώθετε καλύτερα με την εμφάνισή σας και γίνεστε  περισσότερο δυναμικοί!

Βάλτε χρώμα στην εμφάνισή σας!

Όλοι οι ψυχολόγοι τονίζουν πόσο σημαντικοί επιρροή έχουν τα χρώματα στην καθημερινή μας ψυχολογία. Και ναι, σίγουρα τα μαύρο είναι σοφιστικέ και πάντα in fashion αλλά αν θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας πρέπει να  ανανεώσουμε και την εμφάνισή μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να διαλέξετε μόνο έντονα και φανταχτερά ρούχα! Μικρά, χρωματιστά και χαριτωμένα αξεσουάρ θα σας κάνουν να φαίνεσθε διαφορετικοί, ανανεωμένοι και ίσως να αποσπάσετε και κολακευτικά σχόλια και βλέμματα .

Διαβάστε επίσης στο NewWoman

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions