Health Solutions Network

Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δείτε τη ριζική αλλαγή στα μαλλιά της και πάρτε ιδέες

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020
healthsolutions

Τέλος το μακρύ μαλλί για την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία κουρεύτηκε αλά γκαρσόν. Και εντυπωσιάζει.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δοκίμασε όλα αυτά τα χρόνια κάθε είδους καρέ. Ολα ιδιαίτερα και όλα της πήγαιναν ιδιαίτερα. Κατάφερε μάλιστα να ταυτίσει την εικόνα της με το καρέ μαλλί της.

Και τώρα που το καρέ έγινε μόδα, η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επέλεξε να κάνει μια αλλαγή. Και κινούμενη ακριβώς στο δρόμο που χάραξε η Σία Κοσιώνη (η οποία επίσης από το καρέ πήγε στο αλά γκαρσόν), η ηθοποιός έκοψε το μαλλί της κοντό. Ανδρικό. Αγορέ.

 papaxaralampous malli konto agore 8

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι τρεις αδελφές» στο θέατρο Βεάκη, όπου και λάνσαρε το ολοκαίνουργιο υπέροχο κούρεμά της. Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την αλλαγή αυτή στην εμφάνισή της με την ίδια να ξαφνιάζεται: «Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου».

papaxaralampous malli konto agore 6

Φυσικά, αποκάλυψε και πώς αντέδρασε ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης σε αυτή την αλλαγή λέγοντας πως του άρεσαν τα νέα της μαλλιά.

Επειδή η γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της, κάντε «Like» στη σελίδα του NewWoman.gr και ενημερωθείτε για ότι νέο από το χώρο της ομορφιάς!



Copyright newwoman © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions